At work

Hejsan svejsan.

Är på jobbet, men jag klagar inte. Har en bra dag.

Gårdagen slank förbi, först jobb sedan hem och putsa fönster & städa lite så blev lite finare hemma iaf.
Vidare till stallet och passa tjejerna & gå en PW med dom samt pussa på Marre och ge kvällsmat.
Väl hemma blev det en välförtjänt dusch efter en go runda med mycket träning. Avslutade kvällen på bästa sättet, läste en saga & myste med neo. Finns verkligen ingenting som är bättre än det. Är lyckligt lottad att jag fått en sån Himlans fin kille. Världens bästa ❤

Dagen idag är mer än full..
Jobb
Tandläkaren med Marre
Hämta hem loppan
Fixa för båda
Lite jobb ikväll igen...
& sedan ska jag faktiskt lägga lilleman. Mysigare än att vara med honom finns inte.
Hade tänkt att hinna en löp runda ikväll oxå så lär bli en sen kväll, men men vad gör det. Ska man bli biff får man träna ordentligt. Skönt nu när det är så fint väder oxå, får passa på.

Uppdaterar mera under dagen.
/ e




Mitt i veckan

Hejsan där.

Här jobbas det för fullt, precis lunchat. Viktigt när man jobbar fulla dagar och tränar på det. Äter man rätt så blir träningen oxå rätt!

Blev ingen PW imorse då jag inte mådde så bra inatt, viktigare att försöka vila lite innan jobbet då. Men imorgon ska jag ge mig ut, måste komma igång ordentligt!
Ska även gå en PW med Marre sedan, dags att bli biff för oss båda.

Nu måste jag fortsätta jobba så jag kan komma hem till min fina son & busa. Längtar efter att spela fotboll med honom, så himla roligt att leka med honom. Mitt allt ❤

Ha en bra dag ute i solen idag, njut och sola er bruna! Jag är rätt nöjd med min egen bränna faktiskt.
/ E




Full dag!

Hejsan där.
Kul att du tittade in, hoppas du kommer trivas.

Verkligen varit en full dag idag.
Jobb, fix hemma, Marre fick massage & skrittade en sväng barbacka samt fixade i stallet, hemma fix för mig igen och nu ligger jag ny duschad i soffan med världens bästa killar. Orkade ingen PW på kvällen, på tok för lite energi efter denna långa dag med massa härlig sol, älskar solen!

Nu ska jag mysa med mina killar innan sängen kallar, går upp 30 min tidigare imorgon för att ta en morgon PW innan jobbet. Klockan stå på halv 6.. Tagga!
Ska man bli biff så gäller det att ligga i.

Ni passar väl på att sola ordentligt nu när det är så fint väder? Det är välbehövligt med sol. Kroppen mår så mycket bättre av den vitaminen!

På torsdag väntar äventyr för Marre, berättar mer då!
/e




Första dagen på jobbet denna veckan.

Hejsan hoppsan!

Igår var jag ledig, fint väder. Jag & neo
Hälsade på min mormor, var hos neos dagis kompis och lekte samt badade i poolen verkligen super roligt, passade kusin barnen och då blev det massa bus bland annat fotboll, hoppa stutsmatta och mys. Verkligen en helt underbar dag med galet mycket lek. Insett att jag tycker det är riktigt roligt med fotboll, neo & Maja älskar det oxå så dom är så roliga att spela med. & melina hoppar och viftar med armarna när vi sitter och hejjar. Underbara barn! ❤

Vid 19 tiden somnade jag bums i soffan, var verkligen helt slut. Dennis bar in mig i sängen så somnade jag där med. Dessvärre vaknade jag vid 23.. Helt klar vaken, låg och läste till halv 2 ungefär.. Konstigt nog var jag faktiskt inte särskildt trött i imorse när kl ringde vid 6. Tanken var en PW innan jobbet men jag hann inte, behövde fixa lite pappers arbeten oxå. Så blev för stressigt. Men ska försöka komma i säng tidigare på kvällarna så jag kan gå upp tidigare och träna lite innan jobbet. Är så skönt att ha det gjort. Känns helt super att köra en gång på morgonen & en på kvällen! Då sover man som bäst.

Inte mycket stall nu för tiden, men idag ska jag faktiskt upp och gå en promenad för Marre samt fixa lite ev. Tänkte passa på att ta med Marre på min kvälls PW. Så skönt med lite häst sällskap..

Nu ska jag sluta babbla, ska invänta min första kund så jag kan börja jobba.
En tidig hemgång idag. Skönt, dessutom positiva besked från jobbet. Gillas ännumera!

Sola på, idag blir det varmt!
/ e




Upp och ner..

Hej.
Allt är lite upp & ner på ridfronten, vet inte riktigt vad som händer. Får se!

Idag är jag iaf ledig & planerar att flytta hem loppan från betet. Ska bli skönt att få hem henne på ett sätt. Kan börja utbilda henne.
Marre står son sällskap just nu & vilar lite. Behövs!

Ska spendera massor med timmar med min fina son idag, hela helgen har bestått av kusin mys o massa bus! Mysigt!
Även sovit en natt i husbilen nere i Varberg då vi var och kollad på häst tävling, jätte trevligt. Jag, Dennis, neo & Maja åt middag vid havet på kvällen och spelade i spelhuset på campingen, jätte mysigt! ❤

/ Emelie




Sola

Sitter gott i solen och blir brun med trevligt sällskap! As gött. Dags att få lite extra färg.

/e




Så himla glad.

Hej.
Ska sprida lite glädje till er, ta emot och le. Det är ni värda. Tycker alla ska vara glada & lyckliga hela tiden. Allt är så mycket bättre då!

Jobbade en kort dag idag, hem & åt lunch med mina 2.
Planen var att springa alt gymma, men kände mig inte helt hundra så blev sova 1.5 timme, tack för ni lät mig sova bästa killarna! ❤

Direkt när jag vaknade blev det lite bråttom, en knäckemacka & ett glas vatten i magen och vidare emot stallet.
Skulle rida bort till manegen och titta när lillasyster hoppade på utebanan, fanns faktiskt en liten baktanke med det oxå.
Nämligen så att jag "kört" fast lite med ett större problem med Marre så tänkte be mamma om hjälp( träffas sällan då jag jobbar så mycket & hon gör andra saker än att hänga i stallet hela dagarna).
Fick hjälp av mamma & storasyster Jessica så nu vet jag hur jag ska göra och är otroligt nöjd över Marre, på slutet gick hon verkligen kanon. Kunde till & med trava henne på långatyglar på vägen hem. Ska träna på massor av saker nu. Ska bli roligt, speciellt nu när jag fått hjälp att lösa problemet.
Nog för att jag kan mycket men allt går inte att lösa själv så det är skönt att få hjälp. Stort tack! ❤
Lillasyster och middis verkar redo för Varberg och jag kommer ner och hejjar. Min förra ponny Ghost (som Marre påminner om) ska oxå till Varberg och tävla. Har inte träffat honom på 7 år så det ska bli riktigt roligt att se honom!
Så nu vet ni var jag håller hus i helgen..

Lilleman sover, han har spelat fotboll hela f.m och lekt hela e.m så han var rätt trött. Nu när han fyller 3 år så får han börja i fotboll för minisar, vi tänkte han skulle få börja där för han älskar verkligen fotboll. Så himla söt!
Han sprider så himla mycket glädje om sig, älskar honom mer än allt! ❤

Ska lägga mig & läsa bloggar samt bok innan det är dags för att sova.
Upp tidigt och jobba imorgon!
/e

https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_51e44e7cddf2b35effc7806a.jpg" class="image">




Måndag!

Hej.

De flesta jag känner har semester nu, medans jag själv jobbar. Lite segt att man inte kan spendera den goa värmen & dagarna fulla av kärlek med dom finaste. Dock ska jag jobba så mycket att jag kan åka utomlands i vinter med mina 2 bästa! Längtar galet mycket ❤
Verkligen någonting att se fram emot. Då blir allt så mycket enklare, att jobba hela dagarna + extra gör att det är enkelt när man har ngt att se fram emot.

Dagen idag består av jobb, är för tillfället i kode o här kommer jag göra hela min dag, dock är det en kortare dag. Vilket är skönt med tanke på att det är måndag & jag har sovit skit dåligt inatt. Gillas inte. Ska bli ändring på detta. Måste skärpa mig med sömn & träning. Ska faktiskt börja träna på gymmet idag, jag & min man ska ner & köra ett pass senare.
Ska även hinna med att motionera Marre, blir ett pass i paddoken. Bara lugnt & lära henne från grunden!
Får se ifall jag hinner städa stallet oxå, hade behövs. Se vad tiden räcker till.

Lilleman ska med oss till stallet idag & pyssla. Han älskar verkligen att hjälpa till där, mocka är det bästa han vet. Dock går hästarna ute nu. Men han hjälper gärna till & mata dom och fyller vatten i hagen. Lilla sötnosen! ❤

Helgen har bestått av massa kusinmys, Maja & neo har lekt hela helgen och jag har fått mysa med Melina, så himla härligt! ❤

Nu måste jag fortsätta jobba!
Ha en bra dag & njut av värmen, Sverige levererar för en gång skull.

/e




Föööör längesen

Hej.

Oj oj, var verkligen på tok för längesedan. Galet!
Ska försöka hinna blogga lite oftare, har faktiskt saknat det! Men har inte haft tid. Ska försöka ta mig detta lite oftare nu.

Neo växer och utvecklas massor, varit på mini semester med mina 2 fina killar. Blev Danmark-Legoland & Falsterbo HS, massor med sol, bus och mys! ❤

Har numera 2 ponnyer.

Loppan är nu 1 år och 5 månader, vilket betyder att hon behöver mycket hantering och lära sig. Har tanken att visa henne på 3 års testet. Hon är ju fullstammad och jätte fin.

Har även en c-ponny på 13 år, ridit nat LA i hoppning och en del gymkhana. Dock även hon lite av ett projekt då hon är väldigt stressad av sig, så nu ska vi satsa på dressyr och några små skutt ibland. Mer info kommer om henne!

Huset blir mer och mer fint, stort tack till mina sambo som fixar allt och gör det fint, bästa ❤

Jobbet rullar på, jobbar mycket & ofta. Dock är det skönt, är inte den typen som gillar att vara hemma hela dagarna. Gillar att göra ngt! Så att jobba är helt perfekt för mig, gillar att ha dags rytm & försöka hålla den. Dock får jag väl säga att jag har brutit den denna veckan, har sovit dåligt på nätterna & sovit efter jobbet på dagarna. Inte bra. Men detta ska bli ändring på!

Gymmet står helt stilla, hinner verkligen inte. Men känner att jag får träning av hästarna och allt bus med neo. ❤

/e