Mamma & son tid

Hello.

Äntligen slutar jag jobbet snart och då blir det mamma & son tid. Saknar min lilla pojke så otroligt mycket.
Pussla, laga mat och bara umgås. Längtar efter lilleman!

Ska även rida seda, men de är senare!
/e




Dåliga internet

Hello.

Telefonen har så dåligt internet så förra inlägget är en dag för sent, skulle alltså kommit upp igår..
Idag är jag en miljöutbildad lokalvårdare, stolt tjej *

Blev sen ridning igår, men galet vad bra det gick. Galopp utan problem. Men det går i vågor, ena dagen går det andra inte. Därför behövs träning. :-)

Men nu jobb. / e




Helgen!

Hello.

Sorry för dålig uppdatering, har haft fullt upp i helgen.

Långtur på ca 2 timmar i lördags med 3 andra tjejer.
Det gick inte riktigt lika bra som tänkt, katta stressar upp sig så fort hon vet att vi ska hemåt & vi lyckades gå omkull i skogen så hon snubblade.. Det gick dock bra med oss båda, alla dagar ska det inte gå kanon heller. Detta var en av lite sämre dagarna. Men jag är ändå nöjd. För att vara 6 år så är hon verkligen kanon duktig! <3

Har passat neos små kusiner, Maja & Melina. Myst massor och busat såklart!
Jätte roligt! Mosters prinsessor <3
Neo är som en storebror för dom, när dom blir ledsna så är han snabbt framme & ska krama om och trösta. Mammas prins <3
Man börjar inse mer & mer att neo är en stor kille nu, han är redo att bli storebror. Så vem vet, kanske kommer ett små syskon snart. Den som väntar får se!

Gårdagen spenderades med barnen på f.m & e.m med att umgås med Emelie. Trevligt!
Övervägande om jag verkligen skulle rida igår då det blåste som bara den & regnade.. Värsta ovädret. Men slutade ändå med ridtur & jag är så otroligt glad för det.
Även fast det var lite ovant så galopperade vi största delen igenom ridvägarna, ja ni läste rätt. Katta har börjat galoppera, & dessutom var det relativt lugnt mot vad jag trodde det skulle vara. Så stolt!
Hon kommer bli en riktig stjärna <3

Avslutade söndagen med hemma & umgås med mina 2 bästa. Åt varma grillade mackor & bara myste.
Tog en lång dusch & gjorde hårinpacknig osv, underbart!

Dagen idag spenderas med jobb, utbildning, stallet & avslutar med god middag med dom 2 bästa! Galet sugen på grillad kotlett med ngt gott till, så det blir de absolut!

Får se vad jag gör med katta idag, antingen uteritt eller paddoken. Skulle vilja testa att löshoppa henne, men som sagt får se. Får se hur trött jag är efter utbildningen & jobb!

Skriver mer ikväll.
/ e

https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5211d956e087c33b4fee65ee.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5211d957ddf2b355032acc1d.jpg" class="image">




Fredag!

Hello.

Äntligen helg, varit en lång & intensiv vecka.
Dagis, jobb, stallet, träning osv..

Jobbet har bestått av fulla dagar, gillas!

Dagis har rullat på bra efter stängning mån & tis då faster till neo räddade mig. Stort tack!<3

Stallet eller hästen rättare sagt går bättre och bättre.
Gårdagen red jag en mindre dressyr träning på henne och det gick verkligen jätte bra. Mycket att tänka på & lång väg innan man blir tillräckligt bra. Men med tanke på hur grön hon är så var hon verkligen helt grymt bra. Jag är nöjd, nä jätte nöjd är jag! Grymma katta <3

Träningen har legat lite på is med tanke på min skeva kropp, vilket har resulterat.. Dålig mat, dålig sömn, & på tok för mycket onyttigheter men allra mest ett dåligt humör.. Gillas inte!
Måste börja ändra på detta, kan jag inte gymma får det helt enkelt bli annan träning. Får ju en del från ridningen men inte tillräckligt, vill träna mera!
Löpning kanske!? Får helt enkelt börja aktivera mig på ngt annat träningssätt, återstår och se hur! Vill ju använda min nya träningsskor, saknar dom!

För övrigt på hemma livet så rullar det, spenderar så mycket tid jag kan med neo. Han växer och utvecklas så det knakar, underbart!
Imorgon ska jag passa syster döttrarna Maja & Melina. Så då blir det bus för hela slanten, Neo kommer vara lika glad som jag att busa! Hoppas vädret håller sig bra så man kan vara ute och spela boll, kusinernas favorit!
Ska även frossa pannkakor & mysa!

Men innan dess blir det lite "jobb", stallet och städ hemma.
Tidig uppgång väntar, trevlig helg!

/e

https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_520e8b3e9606ee580c1c4c96.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_520e8b3e9606ee580c1c4c96.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4136763/7-3/pic_520e8b93e087c37b9924f950.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_520e8b93e087c37b9924f950.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_520e8c2b9606ee57a8fcb3ba.jpg" class="image">




Tisdag!

Hejsan.

Glömde helt av att uppdatera igår, var en lång dag.

Jobb,fix & 30 års kalas för världens bästa stora syster & moster!
Min syster är en man alltid kan ringa när man behöver prata, behöver inte vara ngt spec.. Hon finns alltid ändå!
Hon har hjälpt mig med mycket på vägen, vet det mesta om mig!
Alltid ställt upp!
Var med när neo föddes, vilket är en otroligt stor sak för mig- det största som hänt mig. Hon satt där & höll mig i handen, gav mig energi & styrka att orka. Att vilja!
Hon har 2 helt underbar döttrar själv, varav en av dom är jag Gud dotter för. Sjukt lycklig att jag blev frågad att vara det, något blad det största för mig.
Hon är en sån vän, syster, moster & mamma som alla borde få.
Hoppas hennes 30års dag blev bra, grymt bra! Det är hon verkligen värd ❤

Ingen ridning idag, enbart pyssel & fix.
Katta tuggar på inredningen & drar in allt hon kan i boxen. En liten buse.
En söt buse!

/e




Lycklig!

Hello.

Var ska jag börja, jag kan börja med att tala om att jag är lycklig!
Har världens finaste Lilla egna familj som består av
Världens finaste son & pojkvän!

Den bästa stora familjen!

Haft en så länge en helt grymt bra vecka på jobbet, börjat lyssna ljudbok & dagarna bara susar förbi. Helt sjukt!

Bilen är nylagad & håller förhoppningsvis ett bra tag till!

Hästen jag har hemma alltså katta, hon kommer mig närmare & närmare!
Kommer springande i hagen när jag ropar på henne, positiv & glad till allt.
Jag vågar mer & mer.
Trotts att hon var lite off idag så kände jag för att testa ett hinder på henne, red först ut & sedan in i paddoken & test hoppade små kryss på 40 cm. Jag känner verkligen hur mycket hon vill, men inte alltid kan. Hon hoppade grymt bra iaf!
Men hon älskar verkligen dressyr! Så himla snygg är hon när hon går!
Jag blir mer & mer nöjd över henne. Hon är en klippa!

Jag ska sväva mig på moln en stund, morgon dagen bjuder på liten sovmorgon för mig & lilleman. Vilket innebär, MORGONMYS & mamma + son tid= kärlek!

Ta till er små saker, det kan göra dig väldigt lycklig! Se på mig. Små saker i vardagen gör mig lycklig!
Mina älsklingar vet hur man gör mig glad, fina fina ni ❤

/e




Startar dagen& veckan med kaos!

Hello.

Vaknade i tid i morse, laddad för en veckas jobb.
Åt frukost & fixade neo för dagis. Väl nere på dagis va det STÄNGT, hur kunde jag missa att det var studiedag.. Typiskt att missa det på en måndag. Fick iaf efter lite olika telefon samtal löst det, faster Malin agerade "dagmamma". Jätte tack, jätte snällt!
Väl på jobbet flöt allt på tills jag skulle till sista kunden..
Verkstaden ringer & säger att delarna till min bil kommit, måste lämnas in innan dom slutar. Hmm, hur ska jag lösa detta.. Snabbt fick jag löst det!
På väg till sista kunden så är såklart vägen avstängd för vägarbete.. Kan påbörja min kund men måste åka ifrån innan dom börjar arbetet precis utanför för då måste jag vänta 36 timmar innan jag kan köra på den vägen.. Kaoooos! Löste iaf sig, jag gjorde mitt jobb & åkte ock lämnade bilen.. Dock blev det lite ändring med lagningen men förmodligen är den klar & hel tills imorgon kväll!
Snälla älskling lånade ut sin bil ikväll & imorgon, bästa! <3
Väl hemma blev det film mys med neo innan middag, så himla mysigt att bara gosa med honom. Min fina! <3

Middag med dom två bästa & sedan till stallet.
Där blev det fixa alla vanliga sysslor, hästarna står inne. Katta är helt sönder biten på intimvägen & hela magen, stackarn! Hon är svullen så tror inte riktigt hon tål insekterna som bitit henne, lilla tjejen!
Red iaf en lite längre väg idag, både gallhålan & galoppvägarna. Blev mycket skritt & trav. Testade även galopp men hon förstod inte så hon rusade bara iväg, vill inte hon ska göra sånt så bröt av omgående. Lyckades iaf med några få steg. Hon är verkligen så himla positiv, man kan inte annat än att gilla henne. En otrolig utstrålning, vilja & en underbar häst!
Jag tror jag börjar fastna mer & mer,men har lovat mig själv att inte fastna för mycket innan jag vet hur allt blir. Vill inte bli allt för ledsen!

Har iaf skaffa ljudbok så nu kan jag lyssna på det hela tiden när jag har lite tid över. Lyssnar när jag jobbar & jag gillar det! Riktigt mycket oxå!
På första boken i "femtio nyanser av honom", en så länge riktigt nöjd!
Ska faktiskt lägga mig & lyssna nu, i hopp om att somna. Har en hel del sömn att ta igen & morgondagen har verkligen fullproppat med saker att göra..
Världens bästa stora syster fyller 30 år imorgon, stort grattis från oss!
Vi älskar dig <3

/e




Söndag

Hello.

Antingen så är jag påväg att bli sjuk eller så är det för jag har tränat så hårt det senaste, min kropp är helt konstig. Mår dåligt.. Hatar detta!

För övrigt så har jag ridit 2 ggr idag. Första gången red jag galoppvägarna som uppvärmning, hon bockade och stegade en gång. Inga dumheter utan bara bus!
Sedan gick jag direkt in i paddoken och travade på volt i form, hon gick verkligen så galet bra. Helt sjukt nöjd! Gjorde lite övergångar mellan höger-vänster-höger osv, träning på det behövs & är alltid bra!

Sedan red jag en sväng nu på kvällen, skrittade en 15 min runda ungefär med stora syster. Bara för att sträcka lite på sig. Var skönt och katta var nöjd!
Välbehövligt att prata med syster som varit på semester, skönt att hon är hemma. Längtar efter små tjejerna oxå så en fika & bus blir inplanterat snarast! <3

Har bara degat hela dagen hemma från det att jag var på gymmet. Sjukt missnöjd från gympasset! Kunde gått så mycket bättre men jag presterade verkligen inte alls som jag skulle, kanske beror det på kroppen är dålig!? Jag tror faktiskt det, dessutom har jag ett stort problem! Jag är jätte skev i hela kroppen, kan se det när man står framför mig. Gillas inte! Måste göra ngt åt det, snarast!
Det påverkar min träning både på gymmet & ridningen så dags att lösa!

Har fixat ytterst väldigt lite av min söndags städning, hade på tok för lite ork förut så blev enbart disk & tvätt fix. Med hjälp av världens bästa pojkvän då såklart <3

Läst en mysig saga för neo & bara legat bredvid honom & myst. Finns verkligen ingenting som slår myset med honom. Han är oslagbar, världens bästa <3

Efter en fantastisk helg med kärlek,bus, massa träning, häst och ledighet säger jag tack till alla iblandade & laddar upp för en ny vecka.

/e




Underbar dag!

Hello.

Går dagen fanns det noll tid att uppdatera, fullt med saker hela tiden!

Tog en sov morgon och vaknade bredvid världens finaste killar. Livet kan inte vara så mycket bättre!
Åt en god och lång frukost, helt underbart!

Åkte iväg till välgörenhets hoppningen med världens bästa mamma, skönt med lite mamma & dotter tid. Välbehövligt! <3

Red en sväng med cicci-waggis, på tok för sällan vi rider tsm! Blev en lugn liten sväng med tanke på regnet och rusket. Ingen av oss var särskildt sugna på att rida långt i det tråkiga vädret. Tack för en trevlig tur! <3

Gymmet med killarna (neo är bara med & spelar spel där nere). + syssling!
Idag blev det ben, kändes massor när jag körde men ingen träningsvärk idag så nästa gång blir det mer vikt & fler övningar. Man inser mer & mer att man faktiskt får riktigt mycket muskler från ridningen. För övrigt är jag nöjd över passet.

Jag & älskling hade ensam tid, spenderades med god middag & 5-kamp på Liseberg. Sjukt roligt & en helt underbar e.m/kväll. Välbehövligt!
Var hemma tidigt & då hämtade vi lilleman på vägen hem.
La oss & kollade Fast6, galet bra film! Jag ÄLSKAR alla dom filmerna, så sjukt bra.
Tack för en helt underbar dag <3

Startade dagen med sov morgon, älskling & lilla hjärtat hade gått upp tidigare så jag sov extra. Dom tyckte jag behövde det, så himla söta! <3

Lång, nyttig & god frukost. Är verkligen så himla skönt med helg, ledighet och massa tid med dom bästa!

Har bara haft slapp tid hemma hela f.m, gjort protein chokladbollar & bara myst. Älskar verkligen när man inte har några måsten, de behövs ibland!

Snart bär det av till stallet & rida stora tjejen, hon är lite busig nu. Bara ridit lugnt ett par dagar. Men idag blir det ändrat, lite längre tur.
Hoppas vädret är på våran sida & håller sig uppehåll, vill inte rida i spöregn. Håller tummarna!

Även ett gympass ska hinnas med inom ett par få timmar för att sedan ha mys & spa e.m/kväll! Gött!

Skriver sedan om jag hinner ;-)
/ e




Fredag-kaboooommmm

Hello.

Fredag, vilket innebär helg. Jag verkligen älskar helger! Älskar ledighet och massor med tid till mina bästa.

Idag har jag spenderat dagen väl, lite shopping, mamma & son tid, gymmet, stallet och kvällsmys med mina fina.
Enligt mig en helt perfekt dag!

Gymmet blev det rygg & axlar, ngt jag insåg att jag verkligen behöver träna! D
Så det blir mer av det i fortsättningen. Btw har jag ett träningsschema jag ska gå efter nu, som min personliga tränare fixade åt mig. Gött! Ingen vila här inte!

Stallet var planen att rida ut en längre runda med Issa, men av någon anledningen så blev det inte så. Utan istället red min syster dotter en skritt runda på katta. Jag gick med, så fick jag mig en go promenad. Gillar verkligen att röra på mig. Det är skönt & friskt!
Busade med katta i hagen, mysig häst!
Fastnar mer & mer för henne varje dag.

Inser nu att klockan är mkt, ska upp tidigt imorgon.
Mata hästarna & ett pass i paddoken står på schemat innan gymmet imorgon bitti kl 10.. Blir nog stallet vid 8..
Ska köra 2 gympass imorgon. Härligt!

/e




Hösten närmar sig..

Hellu.

Lite nere blir man allt när Sverige levererar regn, ska vi redan gå in i regn perioden.. Tråkigt!
Får vara glada för det roliga som gjorts i sommar när solen faktiskt sken!

Gårdagen bestod av jobb, ett oplanerat gympass, umgås med mina fina en stund innan dags att bege sig till stallet där jag hjälpte Ellinor & även min häst fick motion, stor handling och avslutade kvällen med bok läsning.
När så jag kan börja fundera vad för fel det är på mig, jag går non stop hela dagarna och sover inte så mycket på nätterna. Känner mig udda faktiskt, men vill man hinna med allt så får man ligga i.
Kommit in i världens tränings Stim, ska verkligen kämpa för att hålla det uppe!
Igår körde jag lite nya övningar med Malin, hon visade mig. As gött!
Tränade mycket rumpa och mage samt triceps. Gött vare!

Ridningen bestod av fram ridning innan det var dags för Ellinor och ta över. Riktigt grymt bra gick det! Stolt!
Katta är verkligen en sjukt fin häst, så himla go på alla sätt och vis. Även fast hon försöker ibland, igår blev hon blir busig när alla hästar red runt i paddoken men det gick bra ändå.
Hon är väldigt lätt lärd och är man bara bestämd så slutar hon med buset direkt. Lika bra att lära sig med en gång! Jag är iaf väldigt nöjd över henne!
Fick faktiskt stå inne i natt och mysa med nytt spån och massa mat, man måste skämma bort dom lite.

Dagen idag består av jobb, tid med neo. Vad vi ska göra än är oklart men ev iväg på ett ärende.
Och ska förbi stallet & pyssla lite. Tror hon ska få vila idag. Dels för vädret och dels för både hon & jag behöver lite ledigt ifrån träning.
Så idag blir de bara pyssel, mysigt!
Älskar när regnet smattrar emot stall fönstret och man står på insidan och pysslar med sin häst och lite musik i bakgrunden, helt underbart!
Samma gäller hemma, älskar tända ljusa regn, en film, ngt gott och äta och dela filt i soffan med bästa sällskapet. Såååå mysigt!

Längtar faktiskt lite till hösten och vintern när man kommer in i värmen och bara myser ner sig.

Jag ska försöka uppdatera ikväll, måste jobba.

Hoppas dagen är bra trotts regn & rusk. Gör det mysigt ist för att tyck det är tråkigt, alla årstider har sin charm!

/e




Endorfin tjej!

Hello.

Jag måste gå på endorfiner för jag är verkligen glad hela tiden & så himla nöjd med allt. Speciellt med mig själv, inser mer & mer hur mycket jag växer som människa. Gillas massor!

Idag bestod dagen av jobb, gymmet, tid med lilleman, ridtur & avslutar kvällen med mitt i veckan massge, underbart!

Gymmet körde jag al in idag med, lika bra att kötta på när man ändå är där. & dessutom hade jag mina nya tre kvarts byxor, faktiskt en tumme upp. För en gång skull ett par träningbrallor som är sköna. Skulle dock behöva nya skor, blir nästa inköp helt klart!
Körde iaf triceps & bröst. Musklerna va rätt lama efter gårdagens pass, inte riktigt i form än om man säger så. Men ändå riktigt nöjd över passet. Startade med 1 km PW i brantaste backen & avslutade med 10 min intervall crosstrainer, super skönt!

I stallet var jag helt ensam, trotts att jag bestämt träff med 2 andra.. Typiskt att jag inte visste de tidigare för då hade jag ändrat hela mitt schema idag. Men men.
Katta skötte sig kanon, hade inne henne själv & red en sväng på 15 min helt ensam. Bara hon & jag! Mysigt vare.
Så himla skönt att hon kan vara själv & inte blir tokig då. Ett stort PLUS när de gäller henne. Fina tjejen! <3
Får helt enkelt se vad det blir av henne. Men hon har sån personlighet så den väger upp hela henne. Även när hon busar.

Färdig babblat, nu ska jag få massage och läsa, piggar verkligen upp vardagen lite extra. Tänk på dom små extra sakerna, det gör dom lite tristare dagarna mer glada!

Over and out.
/ e




Effektiv tjej

Hej hallo.

Kan säga att jag är minst sagt effektiv idag, galet mycket har hunnits med och jag är mer än nöjd över mig själv faktiskt! Inte ofta jag är med, hittar alltid ngt att förbättra men idag är jag nöjd!

Hunnit med massor idag bland annat
- jobb, uppe redan kl 05.45 och började fixa inför jobb och första dagen på dagis. Skönt att vara uppe i tid så man slipper stressa med alla morgon sysslor. Neo var mindre nöjd över att han inte fick sova så länge han hade velat. Dags för rutiner, det mår alla bäst av!
- 45 min PW med hunden, nej inte min hund. Svärmor & svärfars! Skönt som uppvärmning att PW en längre sväng.
-gymmet 1 timme, startade med crosstrainen 15 min intervall. Sedan vidare till biceps och mage, avslutade med lite lugnare gå runt takt för att varva ner. Körde galet mycket idag! Så himla skönt att komma igång igen.
-städat ordning hemma, hämtat neo på dagis(gjordes direkt efter jobbet, var hos farmor medans jag tränade.) lagat middag och njutit lite hemma innan det bar av till stallet.
Där blev det trav igenom hela galoppvägarna, det kändes verkligen i kroppen att jag tränat innan. Skönt!
Tror jag kommer ha galen träningsvärk imorgon, men det är lätt värt det. Älskar att träna, man är så mycket gladare då.
Ska upp tidigt imorgon så blir tidig sänggång.

Glömt att berätta om nya hästen, kommer i ett inlägg snart! Lovar!

/e




Ekar tomt

Hej.
Här ekar det tomt på inlägg, det är verkligen sjukt svårt att hinna med allt på dagarna. men förhoppningsvis så börjar vardagen komma tillbaka på allvar denna veckan, behövs!
Älskar rutiner så dags att komma igång med dom igen.

Båda ponnyerna sålda, står nu med en storhäst.
Ett varmblod, 6 år. Kallar henne "katta" för första natten tog hon sig ut igenom boxen utan att det syntes. Hon är typ 160 cm ngt och ganska kraftig så att det inte syntes var helt otroligt. Så hon är alltså smidig som en katt, så då blev det katta. Ganska gulligt! För övrigt så är hon aldrig tävlad i trav & enbart lite riden. Alltså inte utbildad. Så det kommer bli en lång resa, men en förhoppningsvis mycket rolig resa. Har henne på prov en månad så får se efter månaden vad jag tycker, men en så länge kommer vi bra överrens. ( hunnit rida 4 ggr). Så har inte så mycket att säga än. Tiden får avgöra helt enkelt!

Idag red jag i paddoken för första gången, ( vet inte om hon gått där tidigare heller). Hon hade svårt att bära sig i traven på volt, så det ska vi träna på. Väldigt mycket!
Går sakta framåt, har lagt upp ett schema att inte galoppera före 2 veckor, ifall hon inte faller in själv. Men inget jag måste försöka direkt utan mer trav & skritt arbete.
Hon gick jätte fint idag, så himla snygg med sin mörka glansiga färg och biffiga kropp.( första bilden nedan)!

Denna helgen har verkligen varit helt underbar, först igår shopping, Liseberg, fest hos syssling&tjej på kvällen.. Mycket trevligt!
Idag bjöd dagen på morgon i stallet, shopping till hemmet( hittade massa fina saker, helt förälskad i en speciell stil, dags att göra om hela hemmet), mys med killarna, stallet och rida samt stallmöte och avslutade kvällen med syssling&tjej samt en liten bror son till syssling. Trevligt trevligt!

Dags att förbereda sig för natten, måste sova i tid så man kommer in snabbare i rutiner.
Älskar att lägga mig och läsa bok på kvällen och somna så.
Älskar att veta att min fina lilla familj sover gott nära mig, finns inget finare!
Älskar när mina nära mår bra!
Älskar den bra känslan!

Ska försöka uppdatera bättre nu, iaf ett inlägg per dag.

/e