Surprice.

Idag fyller världens sötaste lilla c-ponny 6 år, min söta fina ponny! ❤

Dagen spenderade vi med en bustur på galoppvägarna, behövde vi både 2.
/e




Släpper bomben..

Nu är det klart, jag vet...

Som jag kanske berättat så har massör/kiropraktor behandlat Missy för hon har varit sne i kroppen, låsningar osv.. Kan inte allt dom behandlat. Men jag efter alla behandlingar som gjorts så var hon "friskförklarad" ska dock uppföljas med jämna mellanrum, sånt gör man alltid!
Men iaf jag började rida henne som vanligt, ( ridit enligt form av schema innan). Hon har gått så otroligt bra, varit mjuk o go. Visst hon har varit stel osv ibland, men alla hästar har olika dagar så är det bara!
För någon vecka sedan tyckte jag hon var markant på vänster bak när jag red på spår, men nä. Ingenting..
Red igen & samma sak hände, denna gången va hon lite konstig i gång..
Tog de ännu lugnare med henne, hon blev bra.. Halt, bra, halt , bra så höll det på så. Jag beslutade mig för att låta henne vila några dagar & fick tid på Åby idag för att göra hältutredning.
Väl nere så visade hon 2 gradig hälta på vänster bak på RAKT spår, travade med henne på volt & hon visade ännu mera. Böjde henne & hon visade 4 graders hälta.. Började behandla för att se vad det var, inte knäet, inte hasen, inte den & inte de.. Ingenting hittades!
Fick med en halt häst hem, som ska vila 2 veckor.. Men om hon kommer bli bra igen visste inte veterinären, trodde inte på ridhäst.. Men alla mirakel kan ske så hoppet finns fortfarande! Jag tänker aldrig sluta hoppas för denna hästen!!

Allt går verkligen skit nu, bilen gick inte igenom besiktningen igår & jag ska börja jobba måndag o då behöver jag bil i tjänsten.. Ingen idé att laga va för dyrt & onödigt!
Hästen är skadad, jag vet inte vilket beslut jag ska ta.. Vill inte hon ska ha ont men vill inte låta henne gå vidare heller, jag är inte redo!

Det händer så otroligt mycket saker i mitt liv just nu, jag mår verkligen skit!! Hoppas ni har överseende när de gäller bloggen! & till på köpet lyckades jag i princip bryta mitt finger på kliniken..

/e




Inte alls min dag...

Hej.

Avslutade dagen med att bilen absolut på långa vägar inte gick igenom besiktningen.. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, lika bra att köpa ny. För att laga kommer gå på galet mycket pengar. Skit skit skit!

Får se om jag har lite tur med havre moppen idag.
/e




Sverige levererar

Alltså galet vilken skön värme, dock är det så varmt att jag måste ligga inne lite.
Lilleman & jag har dammsugit & tvättat bilen.
Ätit glass & druckit god dricka på sockertoppen, kan med handen på hjärtat säga att jag saknar att jobba där lite grann :-(
Alla arbetskamrater, alla kunder & alla sena kvällar, saker man saknar! Men men livet går vidare, dock önskade jag att neo fanns då oxå. :-D
Vi passade även på att handla med oss glass hem från Willys & middagsmat så idag står pommes, kött, sallad & sås på menyn, mums!

Fick ett ryck när jag kom hem & såg myrorna innan för dörren, vad exakt är det dom inte fattar när jag säger att dom ska bo där Ute & inte inne.. Så jävla äckligt med små myror, igår satte vi ut kanel i sovrummet, idag ska jag sätta kanel över HELA huset!! Fördelen är att det luktar gott & man slipper svinen!! Dags att ladda med kanelfällor för nu ska myrorna aldrig komma in igen. Så de så!
Iaf väldigt städat nu & jag har skrubbat alla plana yter med diskmedel, dags att bli pedant tror jag..
Nu gör jag mig välförtjänt av lite vila, lilleman behövde vila så han somnade direkt när han la sig i sängen, snutten!
Jag ska vila för att orka med min galna e.m!

Hejs svejs så länge.
/e




Städa städa städa.

Hejsan.

Glömde eller nä jag hann faktiskt inte skriva i morse, mys frukost med lilleman startade dagen. Alltså det finns verkligen ingenting bättre än att umgås med honom, vi har tok roligt!

F.m spenderades med syster,mamma & Melina, fika och prat! Underbart!

Solen skiner massor, jag har städat undan i min bil, ska städa utan där inne och åka vidare mot dagis, hämta lilleman. Vi ska dammsuga & tvätta bilen, äta glass i solen och bara mysa! Bästa! <3

Ikväll ska jag besiktiga bilen, tror dock inte den går igenom.. Men man kan hoppas tills domen kommit!? Håller hoppet uppe ett tag till ;-)

Blir fixa stallet & så sen oxå. Eventuellt rida Surprice, får se. Har lite dåligt sug att rida just nu. Tråkigt men sant.. Ligger lite lågt på ridfronten, ska även hämta transporten ikväll. Glömde nästan av det. Men ska hämtas & fixas ikväll för kl 07.15 ska hästen stå i transporten imorgon.. Lika bra att få det över!

Måste öka nu så jag blir klar tidigt, bus med neo står på schemat! :-D

/e




Färdig för idag.

Hej.

Ligger nerbäddad gott i sängen efter en lång dusch med massa skrubb, det behövdes efter denna dagen. Känt mig allt utan fräsch efter vi hjälpt min vän.

Fixade för Missy förut, hon vilar idag.
Åkte till lillasyster & red hennes bonus ponny, lekte mest. Massa roligt! Behövdes för mig, kände jag.

Haft för övrigt en väldigt trevlig dag, väldigt mycket glädje i mig fast jag har svårt att visa den. Får vänta tills fredag när jag får veta vad som händer på hästfronten, nu står allt still & jag går med tusen tankar, hatar detta...

(Vågar inte skriva något för en papperna är skriva men lite glädje får man allt ha ändå) lycka!

/e




Rida ponny

Ska bara fixa för Missy och hämta min sadel sedan åka till lillasyster och rida hennes bonus ponny. Kan behövas nu! :-)
/e




Oj va visst onsdag!

Hej.
Typiskt mig att ha så dålig koll, haha. Skyller på att jag inte är tillbaka i vardagen riktigt än efter nattjobb osv.

Har iaf varit på äventyr med syster&melina. Skulle hjälpa en vän att mocka ut några gamla inackorderings boxar, säger bara fy f*n vad dom såg ut. En box på 2 personer tog 2.5 timme.. Galet!
Varenda del i kroppen värker, vill inte veta hur det känns imorgon! Stackars min vän som har 12 st till att tömma..

Varit på arbetsintervjuv oxå, lite mer kött på benen. Alltid bra att kolla marknaden!

Hämtat upp lilleman & nu degar vi lite innan middag, underbart!

Stallet senare & fixa. Hänt en del saker, efter fredag får ni veta!

/e




Tisdag!

God morgon.

Vaknade bredvid världens finaste son, gör mysigt. Bästa sättet att starta morgonen på.
det kommer bli en lång dag med mycket att göra, ska försöka hålla er uppdaterade.
Först frukost, fix & köra neo till dagis sedan vidare till och hämta syster+Melina för äventyr, ska nämligen till lilla långareds travcamp och kommer stanna där under f.m.
E.m bjuder på arbetsintervjuv bland annat. Ska även upp till Missy & fixa.

Nu vet ni mina planer, frukost står överst på listan.
Jag är en sån människa som måste äta direkt när jag går upp, är så galet hungrig när jag vaknat.

/e




Dåligt avslut på dagen..

Dagen har rullat på med arbetsintervjuver inbokade, möte osv så kommer vi till stallet. Gick inte som väntat där..

Hej förresten!

Stallet avslutades med tårar & en klump i magens, hatar känslan!
På fredag får jag veta vilket beslut jag ska ta, vill bara få de överstökat!

Var hemma relativt tidigt & passade då på att umgås med mina 2, trevligt! Brukar inte hinna ses så mycket på kvällarna/dagarna över huvudtaget, men att få spendera kvällen med dom gjorde mig sjukt glad. Tack ❤

Nerbäddad i sängen med tankarna på högvarv, läsa boken & försöka somna.

Godnatt.
Imon är nya tag, tidig uppgång. Äventyr med syster&melina väntar :-D
/e




Bett eller bettlöst!?

Det är verkligen en djungel det där med bett, vad ska man rida på? Vad gillar hästen bäst? Finns så många olika att välja på.

Jag själv trivs bäst med 3 delat vanligt tränsbett. Hellre att jag kan ta lite extra än att ha ett skarp bett och sitta över försiktigt. Inte för att jag är speciellt hård i handen, är väldigt mjuk & försiktig men att sitta med ett skapt bett och inte kunna hålla alls är inte min grej. Vill kunna hålla lite för att få kontakten!
Föredrar vanliga tränsbett & behövs det verkligen så rider jag på hävstångsbett, ( används inte på Missy). Avlastar hennes mun med att rida med bettlöst när vi ska rida lugnare rundor utan krav, tycker man ska variera lite att rida med & att rida utan.. Tror de flesta hästarna gillar det bäst, iaf dom jag haft!

Vad rider ni på? & vad är det positiva med det bettet?
/e




Lunchtid i ensamhet

God dag.

Efter att ha varit på arbetsintervjuvn så är jag hemma igen, det gick bra. Får se om jag ska jobba där. Finns ett annat jobb jag egentligen vill ha, hoppas jag får det! Håller verkligen tummar & tår!!

Nu har jag lunchtid i min ensamhet, proteindrink & Veckorevyn!

Hade planer på gymmet, värsta taggad. Men vill inte köra själv & finns ingen att träna med idag. Så istället får det bli storstädning här hemma & ev storkok av mat så det finns färdigt att värma ifall man inte orkar laga någon dag, smart!
Tror min sambo blir ganska glad om jag kör ett storstäd & storkok istället för gymmet. Ska även hämta lilleman tidigt idag för att ta igen så mycket tid jag kan med honom, har ju varit lite dåligt med tid när jag jobbat nätter. Har inte varit så pigg på dagarna precis. Men det har blivit ändring nu. Mer tid med familjen, gillas! :-D

Jag känner verkligen hur mycket jag uppskattar små saker, hur mycket jag gillar att glädjas när det går bra för andra, det gör mig som person mycket gladare & lyckligare! Så tänk på det!

/e




Kan inte annat än att älska.

Hej eller god morgon.

Somnade rätt sent igår, beror nog på att jag sov under dagen. Väl somnat så vaknade jag en gång & somnade om. Blev väckt vid 6-tiden av att det knackade på dörren, svärfar stod utanför. Stora killen hade försovit sig. Jag hade hans telefon precis bredvid mig men ändå inte vaknat av 13 missade samtal & alarm, tror jag sovit ganska hårt med tanke på att jag är sjukt lättväckt annars.
Somnade iaf om & vaknade vid 8- tiden av lilleman. Han la sig i bredvid mig & myste, kan inte annat än älska morgonar när vi myser innan vi går upp. Så underbart!
Även fast det öser ner regn så har jag ett leende, bästa starten på dagen &
-ska på arbetsintervjuv
-markarbets träning på Missy står på schemat.

Dags för frukost & fix!
Ha en bra dag alla lovers and haters, oavsett så är ni mina läsare. Så ha en bra dag mina läsare. Mycket mer positivt! :-D
/e




Ny vecka, nya tag right?

Hellu.

Blev natt jobb & var förmodligen sista natten på det stället, tråkigaste med att vara vikarie. Att man inte stannar hos dom man trivs bäst hos, men men. Det är lite speciellt oxå, man får ju träffa nya människor och man får ju mycket mera erfarenhet. Gillas på olika sätt det dära.

Passade på att storhandla på vägen hem så nu finns det mat ett par dagar, dock äter vi som hästar så maten lär ta slut snabbt. Haha.

Sov under dagen, mycket välbehövligt och otroligt skönt. Börjar lära mig att sova på dagarna nu, nu när jag inte ska jobba natt mer. Väldigt roligt att försöka byta tillbaka dygns rytmen, kommer ta ett litet tag. Sliter ganska bra på kroppen, men men så är det att jobba. Jag ska jobba i över 20 år till så bara lära sig!

Stallet förut bestod av kravlös uteritt i naturen med Emelie-Kimsan, mycket trevligt. Skrittade typ hela vägen eftersom vi hade så fasligt mycket roliga saker att prata om, haha.
Blev iaf lite trav & ytterst väldigt få galoppsteg. Eftersom det är mycket träning denna vecka för Missy så var det skönt för henne att ta det lugnt idag.
När vi ridit så gick Missy lös på gården & åt gräs, så otroligt snäll. Hon stannar där man ställer henne. Bästa hästen!

Var hemma tidigt & verkligen njöt. Så himla skönt att vara hemma innan halv 8 och bara umgås med killarna. Åt kvällis med neo och pratade en del, underbart! Jag känner verkligen hur mycket jag tycker om livet, ända som fattas är ett riktigt jobb med fast anställning, så vet ni något så hojta till.

Har bara tagit det lugnt hela kvällen, en lång välbehövlig dusch, fot massage i soffan framför film & mys! Älskar starten på denna veckan. Hoppas ni haft det lika bra.

/e




Natt jobb

Hejsan svejsan!

Jobbar natten idag, gått otroligt fort. Sista 2 timmarna är alltid sega, men men det gör ingenting.

Gårdagen bestod av massor av saker. Blev firad på morsdag på bästa sätt, tack för det! <3

På e.m åkte jag till stallet för att rida Missy, markarbetslektion. Galet vad fin hon var, min prinsessa! Ingen kan vara stoltare än jag, hon är snäll & så otroligt bra. Kommer bli riktigt svårslagen när musklerna är på plats! Fina <3

Snabbt hem & säga god natt till killarna och lämna mat. Tack för allt ni gör, bäst är ni ❤

Nu är jag snart färdig jobbad & ska då vidare till mamma o lämna hund sen blir det nog stallet eller hem och sova. Får helt enkelt se.
Ska iaf storhandla hem idag, älska!

Skriver mer under dagen.
/e




Skumma bananer

Hej.

Skumma bananer vad jag är dålig på att uppdatera, detta måste ändras snarast!

Har varit ledig fredag & lördag, skönt med lite ledigt men idag är jag åter igen tillbaka på jobbet, ska bli skönt oxå!

Fredagen bestod av gammelmormor besök, ridning av 2 hästar(lånat Matildas storhäst oxå) och städ hemma. Alltså en full dag med aktiviteter!

Lördagen bestod av massor med stall, mysigt. Men kändes lite jobbigt ett tag.
Red iaf Matildas häst & isas extra häst.
Tog hand om Missy & på kvällen betade vi massa gräs, gott!
Varit på kalas hos kusin Maja som fyllde 2 år, jätte trevligt. Barnen lekte & hade skoj. Gillar att vara hos syster med familj, känner sig så hemma med dom.
Underbart. Kvällen avslutades med massa prat i stallet med mamma, trevligt! <3

Väldigt nöjd över denna helgen!
Nu ska jag äta frukost & starta min fullspäckade dag.

Ha en bra dag & hoppas alla mammor får en extra bra dag, mors dag! <3

/e




Hemgång

Hej.
Blev ändrade planer slutar om 30 minuter istället, är så himla sugen på blåbärskräm och kvarg, får nog allt köpa det idag!

Ändrade hela min dag, bestämde mig för att åka hem och äta middag.

Och ta en ridtur i solen ikväll, men först bus med lilleman ❤
/e




Tillbaka på jobbet

Hej.

Tillbaka på jobbet, gillas! Dock har det hänt en liten jobbig sak här idag men sånt får man räkna med..
Ska jobba tills 17 och sedan blir det fixa stallet snabbt, Missy vilar idag. Hinner inte rida, jag & neo ska handla present till mosters prinsessa som fyller 2 år idag. Stort grattis till henne! :-D

Kvällen ska bestå av myskväll till max, lite städ och byte av sängkläder osv men sedan massor med mys!
Ska bli skönt att vara med lilleman lite mera idag, behövs! ❤

/e




Uppskattar så saker

Hej.

Idag har varit en lång dag, men helt underbar.
Började med att sluta jobbet kl 08 i morse. Åkte hem för att vila ett par timmar och bara ta det lugnt innan jag hämtade lilleman strax innan halv 3.
Vi Tog en fika med syster + döttrarna innan neo skulle klippa sig, inte så värst poppis att sitta i frisör stolen & klippas. Men det gick till slut, han blev så himla snygg i håret. & nästa gång är det min tur!

Iallafall hem för att laga mat & lilleman var så utmattad så han somnade i soffan gosen! Så himla mysigt att hämta från dagis igen & bara få vara med honom.

Åkte till stallet på kvällen, tanken var galoppvägarna själv med Missy & musik. Men mamma & syster var i paddoken så jag gick och passade på att fråga syster om hon ville hoppa Missy. Gick hur bra som helst. Jag är så otroligt tacksam för den hästen! Kunde inte fått någon bättre.
Ska träna på övergångar skritt-trav-galopp osv tvärt om. Stärka lite kropp! Även börja hoppa stuts och sånt. Träna på att longeras, mycket ska tränas på men hur roligt som helst!

Väl hemma så sov lilleman gott i sin säng, tycker nog det är gott att sova i sin stora 90 säng, stor kille nu! ❤

Tog en lång och avslappnande dusch, åt en blåbärsskyr. Galet gott & nyttigt. Dock föredrar jag den när den är lite fryst, mums!

Fick massage framför en film, orkade dock inte se klart filmen utan njuter så mycket av att vara hemma så att ligga i sängen vid denna tiden är en liten dröm.
Gillar att jobba nätter men ibland behöver man verkligen komma hem.
Har märkt att jag uppskattar små saker så otroligt mycket, så himla lycklig lottad som får leva detta fina liv!❤

Nu ska jag njuta av att mysa i min säng & veta att mina 2 ❤ ligger i rummet bredvid, kärlek!
/e




Tisdag

Hej.
Glömt att uppdatera igår, tisdag!
Jobbade natten, sov på dagen tills middagsdags, storhandlade med lilleman, red Missy en liten sväng i paddoken( kände på alla gångarter bara, galet vad fin hon har blivit i vänstertrav nu. Jag är förälskad i min fina häst!)
Hann enbart hem & duscha för att sedan åka till jobbet igen. 3 intensiva nätter, men så är det att jobba. & jag gillar det. Är bara 2 dagar kvar efter detta för denna veckan. Sedan är det åter tillbaka till nätter.
Imorgon eller nä ikväll ska jag få sova i min egna säng & ingen kan vara lyckligare än mig. Ska även till frisören med neo i e.m, mysigt att spendera tid med världens finaste kille.

Nu blir det åter till jobb, världens tråkigaste inlägg men men. Hej på er iallafall.
/e




Måndag

Hej.
En galet trött tjej skriver detta..

Jobbade natten inatt, kom ifrån senare imorse oxå vilket resulterade sen hem till sängen allt blev fel.
Iaf efter dusch & mat så var klockan runt 10 och jag gick i säng för att försöka sova.. Gick allt utan bra! Slutade med att jag såg andra avenyn i 3 timmar, så vid 14.30 somnade jag och gick upp 14.50.. Kul med 20 munters sömn.. Hatar att inte kunna somna på dagarna, men sånt är livet. Lär väl mig snart att komma in i en rutin.

Gårdsfest på dagis idag, jätte roligt att se barnen uppträda. Se allt dom hade gjort och bara umgås! Dock var jag väldigt trött, men trevligt var det. Har saknat min lilla kille hela dagen så va underbart att träffa honom ❤
Blir ju inte så mycket tid när jag jobbar natten, men försöker ägna så mycket tid det går. Tur han har världens bästa pappa ❤

Syster red min häst idag, roligt att se henne på hästryggen igen!
Jag själv red Ove, var verkligen Ove idag. Haha!
Blev inte så långt men en liten tur iaf.

Nu är jag tillbaka på jobbet sedan några få timmar tillbaka, hoppas på en lugn natt med lite vila.. Behövs känner jag!
Längtar hem till mina 2, och längtar efter att få sova en natt i sträck utan att vakna, men snart ska jag få det!

Nu ska jag fortsätta jobba. Slutar om 8.5 timme, känns jätte länge men det går förhoppningsvis ganska fort. Har fått tillåtelse att se film, skönt för tiden går mycket fortare då. Gillas!

/e




Svar på kommentar

Hej.

Tack . Kimsan står i samma stall som mig, och en kompis har henne nu. Hon går som vanligt olika ridpass varje dag. Precis som hos mig. :D
/e




Söndag

Hej.

Sverige tog precis vm guld o hockey till alla er som missat det, tror ingen gjort det men ändå.

Dagen startade med att gå en promenad med neo ner till vattnet, gör mysigt!

Drog iväg till isa & red en liten c-ponny som hon har som sällskap till sin häst. Söt liten! Red flygrakan, galet vad längesedan man red ut där, trevligt vare!

Åkte hem & mötte syster och hade det allmänt trevligt med barnen i min närhet. Alltid lika underbart!

Vidare till stallet med syster 2 och red galoppvägarna med henne, galopperade i stort sett hela vägen och Missy fattade båda galopperna utan problem, fina tjejen! Är så otroligt roligt att rida henne ❤

Satt på stallmöte, som vanligt är jag ganska neutral och bara gillar läget!
Det är så lugnt och skönt i stallet, alla kan prata med alla utan problem och allt löser sig hela tiden, inget bråk osv! Skönt! Även fast vi är typ 10 st, helt grymt!

Hem igen för att pussa på min prins & bara vara i hans närhet. Han sprider så mycket energi o kärlek. Bästa killen!

Bytte om och drog till jobbet, ska jobba natten. Har systers hund med mig oxå, värsta skönt. Då är man alltid 2!
Ska jobba natt ända tills onsdag & sen ett dagspass så får vi se hur helgen ser ut, hoppas som alltid på mera jobb!
Sjukt när man gillar att jobba så mycket som jag gör!

Imon blir det sova direkt efter jobbet för att vara pigg tills neos gårdsfest som är på e.m, ska bli trevligt!

Ska även försöka slänga upp syster på min fina häst, dags nu!
Hon red lite granna förut men behövs mera! Så lite tjat blir det allt ;-)

/e




Svar på kommentar Isabella!

Hej.

Vad roligt att du tittade in här och kommenterade dessutom. :)
Jag jobbar som personlig assistent.
/e




Lördagkväll

Hej.

Gårdagens ridpass bestod av hopplektion för bästa mamma. Mycket upphöja bommar, stärkning av vänstervarvet, hoppade kombination i galopp, oxer,matta och lite sånt, ingen tvekan någon gång. Bästa hästen!
Mycket träning återstår & jag tänker inte stressa ut på tävlingar, viktigast är att vi har kul! Galet nöjd över träningen ❤

Avslutade kvällen med film i sängen, snabba cash, jag är verkligen förälskad i Joel kinnaman. Gift dig med mig!

Startade dagen med sov morgon, välbehövligt och gott!
Skulle jobbat men blev inte så & lärde mig därför att ALDRIG ställa upp för någon igen. Blir huggen i ryggen! Skit snack och en jävla massa vel. Nä usch inget sånt mera! Ska börja tänka på mig själv mera, sluta låta folk trampa på mig!

Spenderade hela dagen hemma, massor med sol och handlade godis samt dricka med lilleman. Mys!
Storhandlat, sett sherdil- en till film.

Nu är det lördagsmys med världens bästa kille neo, kollar favorit filmen ice age. Fixat med tända ljus-godis-ostbågar-fruktsoda-popcorn och ska ha massor med mys! Bästa ❤

Ridningen idag bestod av galoppvägarna själv med fina Missy!
Tränade trav i vänster varv, jag har dålig balans så behöver träna min balans. Tränade höger galopp för där har Missy dålig balans, allt för att vi ska bli biffar. Sjukt nöjd över henne idag med! ❤

Ska mysa med hjärtat nu, ha en underbar lördagskväll. Sverige levererar värsta bra vädret, gillas! 👍

/e




Är det helg eller!?

Hej.

Sovit hela natten & fick även sovmorgon, välbehövligt!

Är det helg eller?
Ja, men jag tar ingen helg. Här står jobb på schemat. Galet mycket jobb oxå.
Imorgon är jag på 2 jobb + en av dom är natten. Kommer behövs mycket sömn på måndag i guess!
Men nu ska jag kicka till lördagens jobb. Underbart att jobba inne när det ska bli 30+ ute, not! Men cash is king!

Berättar om gårdagen sedan, måste dra mig nu.
Sola & bada idag, sånt väder idag!
/e




Fredag & värme.

Hej.

Jag bara älskar att det är så varmt och gott ute till på köpet är det fredag! Me like.
Dock går det flesta på helg nu, jag själv har ingen helg utan jobbar varje dag fram tills nästa fredag. Men ska cashen in så får man ligga i så att säga!

Jag somnade 3 timmar på e.m igår, vad verkligen helt slut efter 3 långa nätter utan sömn. Skönt att sova lite.
Drog ganska omgående till stallet när jag hade vaknat igår, killarna var hos farmor & farfar så jag passade på att åka till stallet.
Red gallhålan + galoppvägarna med Issa-Kimsan, gick jätte bra. Missy skötte sig kanon & jag är mer än nöjd med henne. Till på köpet red jag i t-shirt, älska vädret. Låt nu detta vädret stanna Sverige!

Kvällen avslutades med att vi var barnlediga då lilleman ville stanna hos farmor. Kom hem vid 20.30 och då lagade jag middag.
Kött, stekt potatis & kvarg! Mums! För första gången på riktigt länge åt jag middag sent på kvällen, välbehövligt igår.
Fick även massage efter maten, sjukt nöjd tjej gick sedan och la sig gott i sängen. Läste lite och somnade vid 12 tiden..
Imorse när jag vaknade av väckarklockan var jag seg men inte så värst trött, skönt var det.
Behövde verkligen sova ordentligt.

Nu är jag tillbaka på jobbet sedan ett par timmar bakåt, gillar verkligen att jobba. Slutar om 3 timmar då blir det glass i solen med mina 2 ❤

Ska avsluta denna fina dag med en ridtur på världens finaste häst!

Längtar hem till min favorit kille ❤

/e




Bara slänga av

Hej.

Efter en lång natt på jobbet blir det nu äta lite frukost snabbt sedan kallar sängen.
Ska sova tills jag vaknar vilket innebär ljudlös på telefon och låsa dörren.
Behöver verkligen sömnen!

Skriver när jag vaknat igen.
/e




Working

Hej.

Börjar bli en vana att skriva till er mitt i natten när jag jobbar.

Har jobbat snart 6 timmar vilket innebär 5 timmar återstår, sedan ska jag hem och sova direkt. Har sovit galet lite det senaste och jag känner verkligen hur lite ork jag har för det. Så prio 1 på morgonen är att sova!

Ska på e.m upp till stallet och rida min hästis, saknar henne jätte mycket. Nästan så jag vill åka till henne nu. Men det får vänta haha. Får se var jag rider, beror på hur det gick för Issa igår osv.

Nu ska jag läsa lite bok och bara ta det lugnt. Behövs faktiskt!
Har insett att jag behöver vila så mycket som möjligt nu, har ju trotts allt ställt om en del saker i kroppen nu när jag helt plötsligt är vaken på nätterna och igång på dagarna. Skärpning!

/e




Något är fel...

Hej.

Blev inget Liseberg förut, var där vid 11 & de öppnade först vid 15..
Men istället ville lilleman gå på universum så vi gick där en stund sedan tog vi spårvagnen till nordstan & kollade runt lite där samt lilleman åt donken. Sedan spårvagnen tillbaka till kors där bilen stod parkerad. Blev en rolig utflykt, något annorlunda & lilleman var jätte trött efteråt.
Påvägen hem köpte vi med oss glass som tanken var att äta i solen. Men direkt när vi kom hem väntade lunch för mig sedan ville lilleman leka ute innan vi myste och båda deckade i 40 min innan stora killen kom hem.
Middagen är äten & jag försökte sovs lite till efteråt men misslyckades.
Inser verkligen att något är fel på mig, jobbar 3 natten nu och har bara sovit sammanlagt ca 5 timmar & kan inte somna.. Ganska irriterande för jag behöver verkligen sova!

Men imon efter jobbet så ska jag åka direkt hem & sova. Måste ta igen sömnen jag missat. Eftersom jag jobbar 8 dagar i rad till blandade dag & natt pass så måste jag ta igen sömnen när jag kan.
Dock trivs jag bra där jag är nu, visst är det jobbigt psykiskt & fysiskt men det är ändå en stor erfarenhet och jag gillar att få lite extra kött på benen!

Nu ska jag faktiskt läsa lite ute i naturen, är varmt fast det blåser. Lite avkoppling behövs!

Om mindre än 2 timmar ska jag tillbaka till jobbet för att köra sista nattpasset denna veckan, bara dag kvar.

Stort tack till Issa som sköter & rider min fina häst idag. Jag behövde verkligen lite vila från stallet. Känns när man inte sover så bra & jobbar mycket på det.
Men imorgon är jag tillbaka igen. Saknar faktiskt min fina häst! <3

Ska kolla på min fina son nu, finns inget bättre än att vara i hans närhet! <3

/e

https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b837e087c3153cb2974c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b837e087c3153cb2974c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b837e087c3153cb2974c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b837e087c3153cb2974c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b837e087c3153cb2974c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b837e087c3153cb2974c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b837e087c3153cb2974c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b837e087c3153cb2974c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b966e087c3155ec3a8e8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4136763/7-3/pic_5193b966e087c3155ec3a8e8.jpg" class="image">




Hemma för att vända

Hej.

Efter en nattsjobb var det riktigt gott att komma hem & äta frukost och träffa lilleman. Har saknat honom så galet mycket!

Om en stund ska vi åka till Liseberg & busa en massor, längtat!

Nu blir det fix för att bege oss.

/e




Träningen

Hej.

Det är mitt i natten & jag känner för att skriva lite.
Har ända sedan jag varit gravid kämpat upp och ner med att få vältränad mage & rumpa. Sistnämnda får jag mycket för att jag rider, tacka för lite hjälp på vägen! Visserligen tränar man magen mycket i ridning oxå men inte tillräckligt för att få magrutorna.
Jag va as seriös med träningen innan nyår & sedan blev det mycket som kom ivägen. Men har tränat lite fram & tillbaka. Nu det senaste har jag kört på rätt seriöst. Även fast jag äter onyttigt, faktiskt så är jag en onyttig tjej. Kommer alltid äta godis ibland, dock har jag dragit ner på det ngt så otroligt mycket vilket jag är stolt över.
Men vad jag ville komma fram till med inlägget var att man ser snabb skillnad på mig när jag tränar, synd direkt när jag börjar komma framåt.
Idag började man se magrutorna, galet stolt över mig själv. Pumpade på rätt kraftigt på vissa övningar, men de behövs så man blir biff!
Jag älskar att träna, finns så mycket possitivt med det.

Bjuder på en före & en efter bild på magen. Bara 3 veckor mellan.
/e




At work

God kväll.
Då var man tillbaka på jobbet igen, ska jobba även denna natten. Sovit endast 1.5 timme sen igår morse, inte bra alltså. Missnöjd med mig själv där!

Hann bara träffa min finaste neo en liten stund på morgonen, e.m och sen på kvällen innan jag åkte. Jobbigt att ha så lite tid med honom, men det tar vi igen imon när vi ska på Liseberg. Första besöket för i år & absolut inte sista!
Har iaf neos filt med mig till jobbet & ska passa på att mysa ner mig i den hela natten så känns det nog bättre.
Saknar mitt hjärta! <3

Stallet förut bestod av fix, Matilda verkade hästis & det blev jätte bra efteråt. Grymt bra!
Red galoppvägarna fram & tillbaka. Missy skötts sig bra, hon var dock väldigt pigg & stark!
Hon har verkligen fått kläm på det där med vänstergaloppen nu så himla underbart!
Nu blir det hårdträning på höger så den sitter lika bra.
Så galet nöjd över fina hästen! <3

Nu ska jag läsa lite & tänka över ett och annat! Behövs känner jag.

/e




Middag

Hej,

Efter gymmet blev det en stunds vila, sov 1.5 timme. Alltid något!

Nu middag & efterrätt innan det är dags för mig att bege mig till stallet.
Missys hovar ska verkas & allt ska fixas samt en ridtur, var vet jag inte riktigt än. Får vi se sen beroende på hur mycket tid jag har.

Middagen består iaf av keso/skink mackor & vatten.
Efterrätten består av blåbärskräm & kvarg, mums!

Körde igenom rumpa & mage på gymmet förut, riktigt skönt.
Börjar få magrutor, nöjd tjej!
/e




Gymmet

På gymmet, kör rumpa och mage. Crosstrainenen 10 min uppvärmning. Underbart :-D




Home

Hej.

Självklart kommer nattens inlägg upp nu, sket app!

Iallafall hemma nu & slänger i mig en proteindrink och byter till träningskläder för att dra till gymmet med Malin. Vet inte vad jag ska köra idag, men tror det blir rumpa & mage.

Efter gymmet blir det lunch & sedan sova ett par timmar, behövs verkligen!

/e




Hemlängtan

Ända sedan jag var liten har jag haft enorm hemlängtan så fort jag är borta på natten, få ställen jag har klarat att sova på.. Men det har faktiskt blivit värre med åren, sist jag sov hos mamma längtade jag hem, eller egentligen är det längtan efter neo. För när jag har honom med mig så är det lugnt.
Men har blivit värre dels för jag inte vill sova borta ifrån lilleman & för att jag har såna extrema problem.. Kan få panikattacker på kvällarna & då får jag problem med luft.. Är ganska jobbigt faktiskt.

Men nu har jag laddat upp för kvällen, en filt från neos säng så jag kan snutta på den hela natten. & en bok som jag kan läsa. Måste ju ha något att göra i 11 timmar. & hatar att få hemlängtan så att läsa samtidigt som man kan snutta med neos filt ska nog göra det hela lite bättre. Hoppas det iaf.

Saknar lilleman galet mycket redan. <3

/e




At Work




Hem & vända

Hej.

Precis varit i stallet & ridit i regn och rusk, berättar sen hur det gick.

Hunnit en dusch efter stallet & nu ska jag mysa med neo framför barnfilm, mys på högsta nivå!

Jobbet kallar snart, nattpass står på schemat.

Gosekillen är nybadad & nerbäddad bredvid mig. Gosis! <3

/e




Ny vecka, nya tag & massor med jobb

Hellu.

Vaknade vid 8, skönt att sova i sin egna säng. Till på köpet i våran nya!

Dagen består av
BVC
Storhandling
Städ hemma
Stallet fix + rida
Jobba natten

En ganska full dag. Så nu startar vi med en god frukost, vaniljshake & macka + stort glas vatten!

Ha en bra dag alla!
/e




Helt slut

Hej.

Igår dagen var man inte så pigg precis. Jobbade fram tills 8 på morgonen, hem snabbt & äta frukost och hämta lilleman, sedan svängde vi bilen till Ullared. Hade lovat lilleman det, handlade leksaker & kläder till honom. & lite små saker. Inget speciellt.

Väl hemma igen blev det lite onyttigheter för att få energi, typiskt att jag inte kunde hålla mig borta. Men nu ska jag hålla mig borta hela veckan.

Stallet fixade jag, red gallhålan + galoppvägarna med Issa-Pinto. Missy skötte sig kanon, testade att rida med ett nosludd och hon fungerade bra på det. Så det ska jag fortsätta med.
Myste extra mycket med henne eftersom det blev så hastigt i lördags när jag blev inringd på jobb.

Handlade pizza till killarna på vägen hem.
Väl hemma blev det bädda sängen, duscha & sedan lägga sig. Somnade direkt när jag lagt mig. Var verkligen helt slut.

/e




Avklarat

Godmorgon.

Snart är mitt 11 timmars vaken jour pass klart, första natten ensam. Men trotts omständigheterna så har det riktigt bra. & jag är stolt över mig själv. Att jag vågade detta & att jag faktiskt gjorde det. Någon gång måste vara den första & nu är den första gången avklarad om mindre än 1 timme.
Direkt när jag slutar blir det hemfärd, frukost och mys med killarna samt lite vila innan jag och lilleman åker på vårt äventyr. Var jag ska får ni se sedan.

Har även planerat lite på min & missys tävlingstermin, blir en del tävlingar nu framöver. Ska bli riktigt roligt.
På onsdag har missy massage tid igen, ska själv bli behandlad. För jag är sne i kroppen igen, känns direkt nu när jag tränat. Inget roligt, så blir att fixa till det.

Nu ska jag jobba sista 50 min innan hemfärd. :-)

/e




Lördag kväll

Hejsan.

Varit en lång dag.
Först jobb på cafet tills e.m då blev det grillning & mys med mina 2 + syster med familj, mycket bebismys.
Var riktigt mysigt, måste göras om snart! <3

Blev en snabbsväng till stallet för fix & trava igenom hela galoppvägarna.

Vidare till jobbet & jobba natt. Så nu är jag här & ska jobba tills 08 någon gång i morgon. Så här spenderas min lördagkväll. Men det har jag absolut ingenting emot. Gillar att jobba!

Saknar dock min älskade lilla kille. Men imorgon har jag lovat honom äventyr så då blir det äventyr & mys! Åh vad jag saknar honom. <3

/e




Jobb

Solen skiner gott, jag jobbar & om en stund slutar jag, sedan blir det grillning med trevligt sällskap & massa bus!
Stallet ska fixas lite senare.

Uppdaterar sen.
/e




Slut körd

Hejsan i solen.

Skönt väder, blev en PW runt golfbanan & ner till ST för att köpa fredagsgodis till lilleman och sedan hem. Helt slut nu efter min låna PW. Är verkligen så sjukt stolt över mig själv att jag orkade hela denna vägen, den va lång & jobbig men jag klarade det med lillemans pepp i vagnen så klarar man allt!

Blev kvarg som mellanmål & vatten, mycket nyttigt & välbehövligt!

/e




Frayday

Wihoo idag är det fredag & jag ska göra denna dagen till den bästa!

Startade morgonen efter för lite sömn, men det tar jag igen ikväll.
Snart är det frukost med lilleman & yoga samt några rumpövningar, de behövs träning på morgonen.
Får se vad jag & lilleman ska göra resten av dagen. Blir iaf massor med bus!

Stallet ska även fixas & jag ska rida min fina.
Inga direkta planer för idag mer än att vara med neo, jag älskar verkligen det, han är helt klart världens bästa! <3

/e




Torsdag lite sent

Hejsan.

Glömde skriva igår, eller mitt internet ville inte gå in på blogg så blev inget.

Iallafall startade jag & neo dagen med god frukost( havregröt, blåbär & mjölk, standard).
Sedan tog jag mig faktiskt ett yogapass hemma, ville så gärna träna så fick blir yoga idag. Första gången jag testade det & det var skönt att starta dagen så. Kommer bli mer av!

Lilleman åkte till farmor vid lunch & jag till stallet, tog emot ensilge leverans. Snacka om att vara biff efter att ha rullat dom balarna. Haha!
Fixade allt för missy, degade i stallet ( egentligen skulle jag ridit direkt om jag vetat att jag skulle bli "skiten" i.. Så hade jag varit klar redan vid 13.30, men istället väntade jag dum som jag var & blev klar först vid 16.30.. Typiskt mig att alltid tro de bästa av alla, men nu har jag lärt mig, vissa är inte värda mig. Dom behandlar inte mig som en riktig vän & är då inte värda mig heller, slut med att bli behandlad hur som helst! )
Red iaf galoppvägarna med Issa, missy skötte sig. Hon blir så himla stark i galoppen bara, helt sjukt. Men hon är så underbar att rida, lätt för skänklar & säte. Gillas! Så otroligt glad att jag har den fina hästen, helt sjukt hur mycket glädje hon sprider!

Handlade mat på vägen hem, så blev det mat direkt när jag kom hem. Hade inte ätit på hela dagen, fy på mig!

Blev en hemma kväll med dusch & fix samt deg i sängen hela kvällen. Ville egentligen tränat men hade verkligen tappat humöret. Men nu är det slut med det. Ju fler "motgångar" ju starkare blir jag. Jag har mina fina ärliga vänner bredvid mig & jag är otroligt tacksam för dom. Har världens finaste familj, är så otroligt tacksam för dom! <3

/e




Ang kommentar

Hej.
Vi åkte aldrig till kliniken, ska vänta med att mäta henne tills jag ska tävla. Och det var ju det ända jag skulle göra så blev inget med det denna gång. Ska göra det när mätningen är på Åby istället, närmare + bättre att ta det när jag ska tävla. Känner att det inte är det viktigare just nu.:-D




Torsdag & röd dag = ledig

Hej.

Idag är en sån där röd dag när man är ledig iaf de flesta.

Vaknade gott bredvid min fina son, snart ska vi äta god frukost & sen får vi se vad vi ska göra. Blir nog lite lek innan jag ska till stallet & lilleman till farmor, vid lunch.

Dagens ridning består av uteritt i regnet, är så galet stolt över fina missy. Ska rida ut & träna ställningar & mycket backar upp & ner. Bra träning!

E.m/kvällen består av god mat, film & tända ljus med mina 2 favoriter. Eventuellt en sväng till gymmet beroende på vad jag hinner, känner att jag behöver köra ett pass. Känner att det behövs en sån hemmakväll med film & mys. Underbart!

Nu frukost & ta tag i dagen!
/e




Lycka

Gårdagen inlägg kom upp nu såg jag, typiskt!

Ligger nerbäddad i sängen bredvid mina 2 fina.

Lycklig över dagen, bebismys, neobus hela dagen, god middag & avslutade med en grymt bra hoppning på min fina häst.
Ska medans jag är lycklig gå & lägga mig, hoppas jag vaknar lika lycklig imon!

/e




Ice age 2 = älska sid!

Hellu.

Just nu sitter vi & tittar Ica age 2, bara älskar sid. Han är sten cool!
Jätte myskväll med mina 2 finaste. <3

Stallet idag blev "vilodag" för prinsessan, vilket innebär bara skritta ut 15 minuter. Låter inte henne stå och vila utan hon går kravlöst 2 dagar i veckan istället, bättre så!
Provade även nya padden & nu ligger sadeln precis som den ska. Skönt att den är utprovad och allt.
Känner att jag är inne i sånt galet ridsting, tittar hoppträningar, lär mig allt jag kan, tränar mig själv & hästen så mycket det går & bara älskar ridlivet!
Väldigt mycket beror på missy, att hon är så possitiv & sprider så mycket glädje. Älskar henne verkligen & det bästa är att hon är min bara MIN!

Älskar när solen skiner, älskar morgonpromenader & imorgon bitti ska jag gå med neo & melina igen= underbart, älskar min familj, älskar mitt hus, älskar massor med saker!
Ända jag behöver nu är lite mera jobb sen är livet tipp topp, men annars är det bara att göra de bästa av allt. Livet blir mycket roligare då.

Nä nu ska jag med ett leende på läpparna mysa ner mig bredvid mina 2, sen dags för sängen.

/e

https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_518aa45ae087c309dd5cbe52.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_518aa45ae087c309dd5cbe52.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_518aa45ae087c309dd5cbe52.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4136763/7-3/pic_518aa45ae087c309dd5cbe52.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_518aa45ae087c309dd5cbe52.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_518aa45ae087c309dd5cbe52.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_518aa45ae087c309dd5cbe52.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4136763/7-3/pic_518aa45ae087c309dd5cbe52.jpg" class="image">




Tisdag- älska vädret

Hej.
Underbart soligt väder ute & jag bara älskar det.

Efter värsta goda frukosten med lilleman (havregrynsgröt med blåbär & mjölk, mums) så kom melina och jag tog mig en promenad med båda godingarna & lämnade lilleman på dagis. Sedan vidare till jobbet med melina & hälsa på. Skönt att starta dagen med träning, dock har jag fått skoskav av mina träningsskor så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, måste ju ha dom när jag tränar.. Blir att plåstra massor!

Varit en sväng på hästaffären, lämnade tillbaka sadeln jag testade. Köpte mig en padd med inlägg så nu ska min passar min sadel helt korrekt, gillas!

Lilleman skulle iväg med faster så jag passar på att ligga på altanen & sola innan killarna kommer hem för middag. Idag serveras pasta&kyckling sallad för er som är intresserade. Ganska ointressant men kanske lite inspo ifall ni behövde. Nog om det!

Sola i det underbara vädret & vid vårt fina hus, jag älskar verkligen min lilla familj! Bästa! <3

Ikväll blir det ridning ut i skogen & bara mysa med prinsessan. <3

Ha en go dag i det goa vädret alla!
/e




Natti

Hej eller god kväll.

Nu är jag riktigt natti, men ska först berätta om min dag. Varit mycket idag!

Gymmet- körde mage & triceps + crosstrainenen, skönt!

Storhandlade- på Willys, blev massa gott & nyttigt.

Hemma med neo- lekte, planterade blommor, lagade mat, hängde & vek tvätt, tog ut & in diskmaskinen + solade, mysig e.m med bästa sällskapet.

Kalas- var hos syster & firade henne, mycket folk & alltid lika trevligt när hela stora familjen är samlad. <3

Stallet- blev lite hoppning för missys del, jag agerade banbyggare. Var en kompis som hoppade missy, det gick kanon bra. Båda var jätte duktiga! Min stjärna <3

Väl hemma igen är det dags att försöka sova. En lång dag imon med! Natti.

/e




Soooolen = älska!

Galet vad skönt det är ute, går runt i bikini utan att tycka det är de minsta kallt. Helt underbart väder, älska!

Planera blommor & hoppat stutsmatta med lilleman, så himla roligt! ( bilden nedan är på honom, han har tunna kläder på sig, men täcker hela honom för han inte ska bli bränd, viktigt när man har barn)

Nu väntar vi på middagen, ska äta ute i solen idag.
Ugnspotatis, kött, grönsaker & grillsås, älska!

Passa på att skin lite extra idag min fina läsare.
/e




Bästa

Min alldeles egna bästa missy! <3

https://cdn2.cdnme.se/4136763/7-3/pic_51879119ddf2b32949d613ad.jpg" class="image">




Måndag = bra start på veckan

Hej.

Jag startade dagen med frukost & mys med lilleman, tog en tripp till gymmet & sedan storhandlade.
Hämtade lilleman tidigt idag & nu ligger jag i solen medans lilleman myser.
Ska snart leka & planera blommor, underbart!
Solen är verkligen varm & go idag, gillas!

Idag fyller även Arne(störta systers pappa) & storasyster Pernilla år, så stort grattis till dom! :-D

Gårdagen bestod av hästtävling, lilleman följde glatt med & var så himla snäll hela dagen.
Tränade missy i gymkhana & hon gick bättre än förväntat. Me like!

Imon ska hon till Ale djukklinik & mätas, får väl se hur stor hon blir.

Nu ska jag återgå till att bara vara innan vi ska plantera & laga middag, ikväll väntas kalas + hästen oxå. Fullspäckad dag! :-)

/e




4 år & 5månader

Idag har jag & Dennis delar vårt liv tsm i 4 år och 5månader. Lycklig att att få dela mitt liv med just denna killen.
Allt han gör för mig är jag obeskrivligt tacksam för.

Överraskade med mysig frukost och en chokladask i morse! :)

Finns inte så mycket att säga mer, Dennis vet vad jag känner & jag är otroligt glad!
Jag älskar dig <3




Skit dag

Hej.

Lördagen har varit en riktig skit dag.
Ingenting har i princip gått bra.
Men såna här dagar ska oxå finnas, då tar man nya tag dagen efter.

Iaf stallet på morgonen, red markarbete & tränade på lc programmet.

Hemma och fixade sen kom mina systerdöttrar Maja & melina.
Ska passa dom tills imon. Neo & Maja har varit i full gång med massa bus, handlat godis, tittat film & myst. Somnade gott i soffan. Melina sov 40 minuter mellan 16-17 sen va hon vaken tills kl 21, myste med oss. Sen somnade hon gott i sängen bredvid mig & nu är jag uppe på rond 3 med matning och omnattning, inte precis svårt att vakna. Har nog mammagenerna kvar ;-)

Nu har snuttan somnat igen så nu ska även jag försöka sova lite.

Morgon dagen består utav neo + häst = kärlek <3

/e




Myskväll

Hej.

Haft en helt underbar dag med min fina son.

Handlat blommor( dock inte hunnit plantera dom än men de kommer), kollat lite på Bohus fästning, handlat spån till hästen, lekt en massor, neo har ätit både donken och glass i solen, bara haft det allmänt underbart, nu ligger vi i soffan med tända ljus och kollar ice age 2. Det kallar jag kvällsmys!

Testade ny sadel på missy idag, passade inte så blir att leta vidare!
Red iaf galoppvägarna med Issa-Surprice. Missy skötte sig, energi finns gott om. & hon är framåt hela tiden. Älska! <3

Nu ska jag fortsätt mysa med mitt hjärta, avslutar kvällen på bästa sätt. Mys i soffan med min 2 killar i närheten. Älska! <3

/e




Fredag

Hej.

Underbar start på dagen, solen skiner och lilleman och jag har planerat äventyr. Ska bli så himla roligt.
Glass i solen, lek utomhus osv när vi kommit hem från äventyret. Men först ska vi iväg. Hihi!

Kvällen spenderas i stallet med antingen hopp eller galoppträning, får se!

Men nu ska vi fixa oss för vårt äventyr.

Gör dagen till den bästa, det är fredag och solen skiner. :-D

/e




Svar på kommentar 2

Hej.

Nej jag har ingen medryttare till missy:-)

/e




Svar på kommentar

Fick en himlans irriterande kommentar från någon som inte änns vågade skriva sitt namn, hur omogen är man inte om man ger en kommentar att
"Jag ser att missy är jätte sjuk.."
Ska jag tala om för dig att hon är inte sjuk på något sätt! Så du kan gå och dra något gammalt över dig!
Vill du något så är du välkommen att säga det till mig direkt!

Bjuder även på en bild på min hela friska och fina häst! :-D




Tack!

Ville passa på att tacka min stora kille för detta fina täcker missy fått!

Kanske börjar han lära sig att hästsaker går hem hos mig!? ;-)

Tack hjärtat!
Du skämmer bort mig & jag är så otroligt tacksam för allt du gör för mig! <3

/e




Torsdag kväll

Hejsan där.

Efter jobbet hämtades lilleman, åkte vidare till centrum och handlade massa mat hem och gotta, älska!
Hemma blev det jag som fick laga maten för lilleman ville gräva ute på tomten, en stund innan jag lagade mat satte jag mig på altanen och solade medans lilleman lekte precis intill mig, livet är så otroligt bra!

Blev middag, lite e.m mys med båda killarna och sedan bar det av till stallet.
Planen var att bara skritta missy en sväng eftersom hon gick så galet långt igår. Skulle skritta galoppvägarna med Issa-Surprice. Men missy ville inte bara skritta. Hon va jätte pigg & ville galoppa. Inte tackade jag nej. Red helt kravlöst och hon fick välja, så mysigt!
Känner bara mer & mer hur mycket jag tycker om denna hästen. Ser fram emot våran resa tsm!

Väl hemma blev det kvällsmat med killarna, dusch och nu ligger jag i soffan och bara lyssnar på tven medans jag bloggar.
Killarna håller på att somna så jag tänkte faktiskt oxå snart sova.
Varit en ganska intensiv dag & morgondagen ska spenderas med massa äventyr för mig och lilleman. Gillas!
Är så otroligt roligt att vara med neo, han får mig att le hela tiden & är så himla underbar. Min egna skatt <3

/e




Glad tjej

Hejsan.

Igår blev minst sagt en lååååångritt, började i tahult och red vilse och hamnade i sävedalen. Galet roligt ridtur men samtidigt väldigt tråkigt pga häst skadad, dock inte missy.
Missy skötte sig så oerhört bra, hoppade över bäckar, gick upp och ner för branta backar samt "stup", gick på broar och galopperade på grusvägar. Galet snäll och go är hon!
Älskar henne mer och mer för varje dag!
Gårdagens ridtur kommer vara ett minne för livet, något man aldrig glömmer och en ridväg jag aldrig rider igen. Men oerhört roligt hade vi!

Blev även inringd på jobb igår så nu sitter jag på jobbet, galet glad!
Tycker så mycket om att jobba, älskar att träffa folk & bara veta att man tjänar pengar. Gillas starkt!
Slutar dock tidigare än vanligt idag, hämtar lilleman så ska vi storhandla samt mysa & busa till max innan det är dags för stallet.
Lilleman & jag ska laga middag tsm idag, jätte roligt. Älskar att spendera tid med honom, har en del tid vi måste ta igen! Kärlek <3

Stallet idag består endast av skritta en sväng för att hon ska sträcka på sig efter gårdagens ridtur, annars blir hon stel. Det vill jag inte! Är otroligt noga med min häst, hon får massage och gås igenom varannan vecka. Stretchning efter varje jobbigt ridpass för att slippa sträcka sig.
Motion är verkligen ett måste och att aktivera henne hela tiden samt vatten & mat! Väldigt noga med allt när de gäller allt från häst till hemmet. Gillar ordning och reda. Ha allt under kontroll!

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en solig dag.
Jag ska äta glass i solen med min finaste neo, gillas starkt! <3

/e