Ny vecka.

Hello.

Startade veckan tidigt i morse. Redan vid 6-tiden var jag vaken. Jobb stod på schemat. Jobbade 8.5 timmar idag.. Lång dag! Men ändå väldigt bra.
Jag stressar mindre och mindre, skönt. Måste bara lära mig att kontrollera min indre stress så mår jag mycket bättre sen.
Är fortfarande sjuk, mår rätt kasst.. Kan jag inte få bli frisk bara!?
Har iaf världens bästa pojkvän & son som fixat stallet åt mig idag. Mina guldkillar <3
Jag tror katta står idag om inte killarna går promenad med henne. Viktigast är att hon får mat, mockat & vatten. Så jag är sjukt tacksam för mina fina hjälper mig, jag behövde verkligen vara hemma & vila idag. Kände mig inte alls bra efter jobbet. Kan bero på att jag inte ätit på hela dagen. Måste försöka fast de är jobbigt.. Men där kommer paniken in.. Åh jävla skit. Låt mig må bra ist!

Kvällen spenderas med tänd brasa, en go bok, ny duschad i soffan med myskläder. & när killarna kommer hem ska vi spela spel och mysa. Åh vad jag känner mig bortskämd.
Ska faktiskt ta mig en sån här dag i veckan. Kan slappna av och bara vara lite. Jag behöver det!
Alla behöver det!

Nu ska jag fortsätta njuta av att bara ta de lugnt.
Ta vara på er, vi lever här och nu!
/e




Söndag kväll

God kväll.

Ridningen blev inte som planerat utan när jag tog in prinsessan så hade hon självklart skadat sig i hagen så hade ett sår på ena bakfoten.. Typiskt!
Ändrade direkt planen med ridningen och blev barbacka för första gången själv ut i skogen. Skrittade och travade, gick över förväntan bra!
Direkt när jag red in i skogen så kände jag mig "stressad".. Där fick det mig att tänka om. Dags att börja leva i nuet. Njuta av det du gör för stunden.
Av ridturen
Lässtunden
Träningstimmen
Kvällsmystet

Jobba & se fram emot att äta en god middag med dina nära & kära. Men stressa inte det blir inte bättre för det.

Jag har börjat tänka om, dags att lugna ner mig. På tok för mycket stress!

Nu ska jag njuta av kvällsmyset, bädda ner mig framför brasan i mina gosekläder & läsa boken innan det är dags att sova. Kanske någon film, återstår att se.
Dags att njuta av kvällen!
Gör som jag-ladda om för en fullspäckad vecka. Klockan är ställd & jag är redo för sömn.

/e




SÄKERHETSVÄST!

Det står så mycket om SÄKERHETSVÄST överallt.
Inom ridsporten så tycker jag personligen att det är något man ska bära oavsett vilken gren du rider.
När man är 18 år alltså när man är myndig så bestämmer man själv om man ska bära väst eller inte. Visst det är väl en skit bra regel att man får bestämma själv när man är myndig, men allvarligt talat så tycker jag det borde vara lag på det i hoppning & terräng. Det är faktiskt farliga grenar!
Jag personligen ville aldrig ha väst när jag red när jag var yngre, man va inte lika snygg, kände sig klumpig och allt var bara jobbigt med västen.
Något jag ångrar idag, hade jag burit västen när jag "bara" skulle skritta en lugn sväng i skogen så hade jag aldrig haft som rygg problem jag har nu.
Jag har varit hos olika läkare, osteopaten osv men ingenting hjälper.. Jag är skev i ryggen.
Vill så otroligt mycket träna på gymmet men jag kan inte.. Jag tränar mer på ena sidan än på andra och det gör ont hela tiden..
Så jag säger bara en sak.
Bär västen vid varje ridtur oavsett vad du tänkt göra!
Jag själv har ALLTID den på mig!

/e




Äventyr

Hello.

Kan säga att vi varit iväg på äventyr.
Först en sväng till gymkhana tävlingen som hölls på Göteborgs fältrittklubbs utebana. Det var sm kval & Landvetters egenmixade lag kom 2a, grymt bra!
Vi hann dock endast se några få grenar för sen var de lång pause och vi orkade inte vänta så vi åkte vidare till DM i ridtravare hoppning, riktigt roligt att se. Aldrig sett en sån tävling innan, men alla gjorde bra insatser!

Skönt med en liten roadtrip, behövs!
Inser mer & mer hur mycket jag vill börja hoppa igen, det är verkligen ett mål. Att våga! Visst jag vet att man sätter gränser när man blir äldre men att börja träna ordentligt nu så jag & katta vågar mer! Samspelet mellan häst & ryttare är så otroligt viktigt. Att lära känna hästen & den dig är verkligen nr ett.
Jag & katta har verkligen fått lära känna varandra både på rygg & backe. För vi har haft 10 dagar med enbart träning från backen + att vi lär oss tsm på ryggen. Är en lång resa, men oxå en otroligt rolig resa!
Vi har mål & delmål. Kommer upp inom kort.
Om en stund ska jag till stallet & rida ett pass i paddocken, blir markarbete. Mycket mjukgörande övningar då hon håller på att bygga upp sig! + jag är inte helt hundra i kroppen så blir lugnt. Vill inte bli mer sjuk.

Kvällen består av städ, läsning, filmmys & uppladdning av veckan!
Varje kväll måste jag ha något att göra för att tänka på lite annat så jag har haft lite planer på att börja med yoga, sägs vara mycket lugnande. Läser för att tänka på annat men behöver mer "sysselsättning". Kommer du på ngt så berätta gärna det. Promenader vågar jag inte själv i mörkret, jag är skit mörkrädd. Haha!

Skulle egentligen storhandlat idag men väntar tills imorgon, vill ha färsk mat. Söndagar har dom aldrig ngt nybakat. Så nä, får allt bli imorgon!

Skriver mer sedan!
/e




Underbar kväll!

Hello.

Kvällen blev inte riktigt som väntat, vi båda hade längtat efter att se bion.
Men jag mådde skit, orkade inte något.. Typiskt :-(
Slutade iallafall med att vi åkte till hemmakväll & hyrde 3 filmer & sedan åkte vi en mysig sväng till Eriksberg där vi kollade på en jätte fin sak & bara hade det allmänt trevlig, så mysigt vare!
Avslutade kvällen i soffan med en komedi, skratt och allmänt mysigt!
Delade egen tid med världens finaste pojkvän, kan inte bli annat än super bra!
Inser mer & mer hur lyckligt lottad jag är, har verkligen världens bästa älskling!

Startade morgonen med film, mys & frukost tsm, hur underbart som helst.
Sedan åkte vi till stallet, har helg tjänst. Så blev morgonfodring + utsläpp, älskling hjälpte mig med allt. Passade på att fixa allt för katta & lägga in nytt spån när vi ända var där. Stort tack för hjälpen älskling!
Måste bara tala om för er hur bra min kille är, han kan fixa allt för hästen & ta in och ut henne. Skulle de behövas så kan han även motionera henne i form av en promenad/joggingtur. Känns skönt att äntligen ha en häst som även älskling kan hålla på med! Det är väldigt viktigt, som tex när jag varit sjuk så hjälper han mig. Så grymt bra! Så otroligt tacksam för att just min kille vill hjälpa mig & dessutom vill försöka även fast de är en helt ny värd. <3

På vägen hem från stallet hämtade vi hem min lilla skatt som varit hos farmor i natt, helt sjukt. Igår direkt när vi lämnat honom så saknade vi honom.
Så att hämta honom idag var verkligen så himla skönt. Världens bästa kille!
Snart ska vi äta brunch i form av nyttiga fläskpannkakor med sylt, mums!
Jag älskar verkligen helger när vi kan vakna och umgås hela dagarna, värdesätter min tid med mina 2 så otroligt mycket! <3

Finns små delar i mitt liv som måste bli bättre, försöker & kämpar!
Lev efter drömmen, en dag slår den in!
/e




Lördag.

Hello.

Varit en sväng på allum & fikat med syster & systerdöttrar, mys!
Myst & ätit lunch med mina 2 bästa.
Fixat stallet och pussat på prinsessan, hon får vila idag. Behöver hon!
Tagit en lång dusch med hårinpackning, rakning, insmörjning & borstat tänderna samt tandtråd. Så himla gött!
Nu blir de deg i soffan innan vi ska börja med våran romantiska middag.
Hoppas verkligen denna kvällen blir som jag förväntat mig.

Ha en go lördag, det hoppas jag att vi får! ~lugna fina andetag~
/e




Morgonstund med guld i mun.

God morgon.

Varit vaken tidigt igår, tackar gud att han gav mig en lugn kväll igår med mina finaste.
Sovit i lilla soffan med lilleman, så himla mysigt men trångt.

Ätit god frukost med bästa sällskapet, nu blir det fix och sånt innan det blir allum, måste hitta något att ha på mig tills ikväll. För vet ni vad, ikväll ska jag ut på stan. Först bio sedan fest. Herregud hur ska de gå. Inte varit ute på galet länge & är dessutom själv. Men vafan dags att bryta vardagen o göra roliga saker! Första själva kvällen på otroligt länge, behövs ibland. Men vet precis hur vi blir, längtar efter lilleman direkt & sova kan vi inte göra. Helt sjukt! Men saknar honom så lätt, våran goa kille! <3

Stallet ska hinnas med & även en ridtur innan det är försent. Mina underbara fixar allt så jag behöver bara rida, Lyx!

Ha en bra lördag!
/e




Fredagsmys!

Hello.
Äntligen fredag, helg är välbehövligt speciellt nu när jag är sjuk. Är väl precis som alla andra, HATAR att vara sjuk!
Förstår inte riktigt vad jag gjorde för att förtjäna detta, men men. Är man redan längst ner så kan de väl inte gå annat än uppåt. Eller!?
Hoppas inte de iaf!
Måste bli bättre!

Dagen har bestått av lite allt möjligt, åkte en sväng t allum där 1 par nya skor t mig & 1 par till neo blev inhandlade. Rätt redo i fotväg för vintern.
Köpte även en till bok, skit bra är den! Får mig verkligen på andra tankar, behövs mer än ngt annat än!

Har varit i stallet och ridit en lugn sväng med Therese. Trevligt!
Katta skötte sig skit bra, riktigt nöjd över henne.
Inser mer & mer hur mycket den hästen verkligen betyder för mig! Jag behöver verkligen henne. <3

Direkt när jag kom hem från stallet blev de en lång dusch. Storstädat hela hemmet, finns lite små saker att göra till. Tex min gaderob, den tar jag sen ifall jag orkar. Annars blir de imorgon!

Brasan tänd, memori spelat med killarna-älskar det, godis, chips & dricka står på bordet-jag är illamående så kan varken dricka eller äta så typiskt när jag har ätardag, kvällen bjuder på film & mys med killarna, ska även spela yatzy sedan. As längesen nu, så de ska bli roligt. Hoppas denna kvällen blir bra! Orkar inte en skit kväll till.

Så otroligt tacksam att ha mina två killar, finns alltid där & hjälper mig!
Ock så otroligt tacksam för mina fina vänner & familj. <3

Ta vara på det ni har en dag är det försent.

Trevlig kväll /e




Torsdag

Hej eller god kväll.

Idag har varit en lång dag, mycket att göra.
Jobb, jobb intervju,hämta lilleman och baka chokladmuffins, stallet, rida, kväll med mina finaste.

Jobbade på städet idag.
Åkte iväg en sväng på lunchen för att åka på arbetsintervjuv. Tyckte det gick bra, verkade bra!
Hämtade lilleman direkt efter jobbet, en timme innan beräknat. Helt underbart! Då fanns de tid för lite extra mys.
Lilleman ville baka så det blev chokladmuffins, dock åt jag inga. Men mina 2 älsklingar gjorde & tyckte dom var jätte goa. Gillas!
Lilleman växer mer & mer för varje dag, blir bara allt större.
Slutat med blöja & napp. Herregud tiden går så otroligt fort. Känns som det var igår han var bebis. Men tiden bara sticker iväg, snart dags för nr 2..
Har sagt det massor med ggr men väntar på rätta tillfället, har inte bråttom men samtidigt vill jag inte neo ska bli allt för stor. Han är verkligen mogen för ett syskon nu. Så söt är han när han frågar, kan jag få en lillasyster eller lillebror. Kan ju inte annat än att smälta, min pärla! <3

Varit i stallet och fixat, hade bestämt mig att skritta en sväng på katta för att känna på henne. & hon var sig själv idag. Pigg & glad!
Ingen hälta, åh så lycklig jag blev!
Har verkligen saknat känslan av att sitta på henne. Längtar efter att komma igång ordentligt med ridningen och börja träna på riktigt. <3

Kvällen har spenderats med killarna! Snart hoppas jag på att få sömn! /e




Med oro i magen..

God kväll.

Går ock lägger mig med oro i magen, usch gillar jag inte alls. Fina katta haltade när jag red idag, så typiskt!
Hon som varit så galet pigg hela tiden när jag PW dessa 9 dagar & visar hälta direkt när jag ska rida. MEN läs nu MEN, det kan ha med att göra att hon precis slutat med smärtstillande. Och inte är van att gå utan de nu. Så förhoppningsvis så kanske det bara vara "osäker" hälta, hoppas på det!
Ska ge det en tur imorgon oxå, bara för att känna. Håller tummarna!

Egentligen skulle jag varit ledig imorgon & fredag, men blev inte så. Blev inringd på jobb. Fast jag klagar inte, ska man bli rik får man jobba!
Hoppar in på alla tider som går, har massor jag vill göra och köpa och fixa så jag måste jobba! 1 dag ledig denna vecka och sen fullt ös!
Hoppas nästa vecka oxå blir full med jobb,träning, mys med killarna & ridning, då är hela min vecka perfekt!

Nu ska jag läsa mig till sömns.

Sov gött! /e




Sen lunch

God dag.

Ändrade planer ang jobbet så var ledig. Blev ett lite längre pass på gymmet, körde små lätta vikter för att få in tekniken ordentligt. Ska köra så 1-2 veckor. Är sjukt skev i ryggen igen.. Pust!! Blir väl sjukhuset och en röntgen för att se vad de är.. Skit!
Men de stoppar mig inte från träning & stall precis. Inte så lätt! Krävs mycket mer än så.
Är nöjd över passet, avslutade med att slå rekord i plankan, så gött!

Varit en sväng på hästaffären och köpt ny müsli till katta, hon ska gå på special foder för att inte bli för fet & inte bli för smal. Så fick köpa nytt igen, har bara typ 10 olika säckar mat nu. Men denna skulle vara bäst, har kollat & pratat med foderrådgivare så nu hoppas vi detta blir bra. Har även minskat höet, för hon fick tydligen 6 kg för mycket innan. Jag vill inte hon ska bli smal så har gett lite extra, men de får jag inte göra! Så nu gäller nu foderstat & ordentlig träning! Från & med idag smäller det. Vet inte vem av mig & katta som är mest glada! Jag är väl dock inte så glad när jag ramlar av för hon busar så mycket. ( hon har varit galen på våra promenader.)

Nu är det iaf lunch så jag orkar med stallet oxå, består av fullkornspasta,bacon, keso & sallad! Mums!!!
/e




Onsdag!

God morgon.

Var en tidig morgon, morgonmys med min underbara pojkvän. Inte ofta vi hinner mysa mitt i veckan så idag var de lyx! Underbart! <3

Passet på gymmet igår var rygg & helt sjukt vad skönt det var.
Körde även plankan & sittande stolen, helt sjukt vad nöjd jag är!
Världens bästa pojkvän hjälpte mig, min egen biff! <3

Avslutade kvällen med mys med min lilla älskling & stora, så nöjd tjej<3

Idag väntas äntligen första ridturen på katta, åh som jag längtat!
Hon har bara PW för hand i 9 dagar och idag ska hon äntligen få ridas, vet nog någon som kommer vara ännu gladare än mig. Förbereder mig för en busig ridtur! Får väl se om jag lyckas sitta kvar. Återstår att se!

Även gymmet står på på schemat, ska köra triceps & cardio. Gött!

Eventuellt jobb oxå. :-)

Men nu frukost med mina kärlekar, vardagslyx!

/e




Tisdag!

God morgon.

Frukost, morgon sms med älskling & morgon mys med lilleman avklarat.
Jobb & dagis väntar. Hoppas dagen blir lite bra som min morgon. Får väl se vad som händer på Mrs jobb!

Ha en fin dag.
/e




Fullspäckad dag!

God kväll.

Minst sagt fullspäckad dag, helt sjukt vad saker jag hunnit med. Känns verkligen i kroppen nu, gött!

Äntligen ligger jag ny duschad, kvällsmaten intagen,( Havregrynsgröt & ett stort glas vatten) & myser med mina två absolut finaste i soffan framför elden, åh vad jag uppskattar såna här kvällar. Mysiga som attans!

Jobbet gick kanon, fick en extra promenad på 1 timme och massor med fix i stallet hos min brukare. Gött! Extra träning gillas!

Ska bara ta de lugnt och sova tidigt ikväll, imorgon blir de tidig uppgång. Jobb, storhandling, träning & bus med lilleman väntar. Underbart!

Ta vara på dagarna!

/e




Träningspass x2!

Hejsan.

Nu är jag verkligen vaken.
Blev en PW med hästen och syster+humlan som sällskap runt galoppvägarna. Sedan fixa allt i stallet och vidare till gymmet.
Där blev det bröst och mage, as gött!
Intensivt pass på 35 min, helt perfekt.

Ska faktiskt ta mig 15 min och läsa lite innan jobb, bara för att koppla av lite. Sedan lunch och jobb!
Helt perfekt start på veckan enligt mig!

Saknar mina älsklingar massor idag! ❤

/e




Måndag!

Hello.

Vakande med en tjock hals.. Skit oxå! Jag som planerat 2 pass idag, men men. Bara ge sig upp & dricka varmt ihopp om att de ger sig!

Ska ut på en PW med hästen och syster i skogen på ca 45 min. Efter det är tanken gymmet och köra bröst och mage.. Nu får jag se hur de känns i halsen. Vill ju inte bli sjuk!
På med halsduk & varma kläder på PW så kör vi!
Men först frukost och morgonmys med lilleman innan de är dags för dagis för honom. Mammas hjärta! <3

Idag väntar allså, träning X2, stallfix, jobb & mys med mina älsklingar! <3

Ska jobba som personlig assistent åt en ridtjej så man kan säga att de blir mycket stall idag, underbart!!

/e




Söndag!

Hello.

Hösten närmar sig med storm steg, eller ja den är här! Men jag gillar hösten. Tända ljud, varm dryck, mys framför brasan. Åh så mysigt!

För övrigt så står hästen halt i stallet, lr nä halt är egentligen fel ord. För hon är allt utan halt, hon är vild!
Hon gick inte igenom besiktning pga hälta och nu har hon snart blivit behandlad i 10 dagar och har motionerat henne för hand i 7. Så snart ska jag sitta på ryggen igenom, det kommer bli en rodeo tur, hon är pigg och glad som attans. River hage, äter stolpar och springer på stället. Tokis!
Men hon är fin & en riktig ögontjänare så då får man busa! <3

Sedan har jag börjat seriöst med träningen igen, så himla skönt!
Inget onyttigt gäller. Förutom på ätardagarna! Kommer bli svårt med tanke på att jag bor i en godispåse typ, haha! Ska iaf bli ändring, har även börjat äta fullkornspasta och sallad till all mat. Känns så fräscht! Så de blir fortsättning med detta. Ska se hur länge jag kan hålla de denna gången. Bara kämpa på!

Igår var jag och älskling ute på en intervall träning i partille motionsspår, dom hade utegym där. Så himla fint!
Blev dessutom lite mage, axlar övningar för mig, halv premiär med tanke på att jag har varit skadad. Men nu är jag nästan hel. Jippiiii! Längtar verkligen tills jag kan träna seriöst igen! Ska fortsätta med mina PW/joggingturer i naturen 3-4 ggr i veckan. De är verkligen så sjukt mysigt!

Nu har jag duschat & gjort mig fin inför veckan som bjuder på massa jobb, träning & mys med mina finaste! <3

Sängen & boken kallar, skriver snart igen.
/e

https://cdn1.cdnme.se/4136763/7-3/pic_523f3ff8e087c31701b12dae.jpg" class="image">




3 år!

Världens bästa fyller 3 år!

Jag älskar dig mest min älskade <3

Du fyller mitt liv med lycka och kärlek! <3




Nya vecka nya möjligheter

Hejsan.

Startar veckan med mys morgon med världens bästa son! Kan inte starta veckan på ett bättre sätt.

Inget jobb idag, blir massa fix innan veterinär besiktning på katta.
Hoppas verkligen detta går vägen, men tror inte de ska vara några problem!

Ska iväg på kalas i e.m, min största systers kille fyller år, grattis till honom.

Kanske ska på ett annat äventyr på F.m men de får ni inte veta än. Skriver mer ikväll isf. Inget bestämt.

Ska dock ut och PW en sväng med killens hund, jag behöver röra på mig och han vill följa med.
Har bestämt mig 2 dagar i veckan ska jag och katta ut och springa i skogen. Dels för hon tycker om att följa med på joggning tur och dels för jag vill börja springa, de är så himla skönt efteråt!
Ska även börja springa finnsjön & wendelsberg ibland, för jäkla fina vägar! Från och med nu finns de inga dåliga väder, springa gäller ändå. Varannan dag. Börjar idag!! :-D

Hoppas ni får en bra dag, starta veckan på bästa sätt. Då blir allt så mycket bättre!

/e




Fredagsmys!

Hello.

Blev en hel omvändning, skulle egentligen sprungit 9.7 km med stora älsklingen på kvällen men eftersom båda kände sig halv kassa & vi inte hade vagn till neo så blev planerna annat, så ända sedan vi kom hem vid 17 tiden så har vi degat och bara myst, hur underbart som helst!

Jag har titta utbildningar/jobb, vet verkligen inte vad jag vill bli för ngt.. Kanske dags att komma på det snart. Får tänka ordentligt, vill satsa 110% på någonting, men de ska vara något jag verkligen vill! Återstå och se vad de blir.

Efter att lilleman somnat vid 21 tiden så blev det snabba cash för mig & älskling, dock somnade han ganska direkt när filmen börjat men jag har sett hela. Redan tok sugen på nr 2, måste ses snarast!
Alltså jag fullkomligt älskar Joel Kinnaman, han är kung!

Denna fredag blev det verkligen fredagsmys. Tända ljus, bästa sällskapet & massa kärlek!
Helt underbart!
Jag är verkligen lyckligt lottad att få ha de såhär bra, mer än lycklig! <3

Ska avsluta kvällen med lite bokläsning.

/e




Fredag 13e..

Hello.

För det första så ska jag tala om att jag är väldigt dålig på att blogga, måste bli ändring. Sagt de innan, men någon gång blir de väl som man tänkt sig. Flera inlägg per dag. Återstår att se!

Idag är det fredag den 13e, som kallas "otursdagen". Hoppas verkligen inte de!

Dagarna går förbi snabbt, tiden går för fort!

Jag har varit skadad & sjukskriven, sjuk och neo varit lite små sjuk.. Ja ni vet, inte mycket jobb..
Sökt en del jobb, får se om de blir ngn napp. Hoppas!

Jag har ridit katta mycket intensivt det senaste och hon utvecklas & jag utveckla. Vi kommer varandra närmare och jag gillar henne mer och mer.
Det är bestämt om hon går igenom klinik besiktningen på måndag så blir det nog ett köp om någon mindre tid! Hon har sån underbar personlighet, kommer i hagen, är otroligt snäll och så himla gosig! Precis en sån häst jag vill ha. Jag är inte ute efter en stjärna utan en häst att utvecklas med och i första hand ha roligt med & inte vara osäker!
Jag har börjat löp träna igen, hade katta med i grimskaft igår och jobbade galoppvägarna. Riktigt nöjd! :-)
Ska försöka göra det tsm 2 ggr i veckan, dels för min träning och dels för hon ska få tränas lite markträning oxå.

Neo växer & blir större och trotsigare. Nu gäller det att hålla gränserna för den lilla rackaren försöker allt charma till sig allt. Smälter ju så fort han lägger till gullesidan, men vem gör inte! Han är ju söt som socker.
Om mindre en 1 vecka är han 3 år.. Alltså sjukt det är 3 år sedan jag gick gravid, herregud tiden går för fort! Kan man stanna den lite? Jag hänger inte riktigt med. Sakta i backarna!
Galet sugen på en bebis till, går i tankarna hela tiden. Men har en del saker jag måste fixa först. Så dags att ta tag i saker & ting!

Uppdaterar snart igen.
/e